Den mystiska sci-fi-serien La Brea är tillbaka på Viaplay

Den mystiska sci-fi-serien La Brea är tillbaka på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
12 september 2023 kl. 07:00

Ny säsong av La Brea – nu på Viaplay

Den andra säsongen av det mystiska sci-fi-dramat "La Brea" har premiär i dag på Viaplay. Nu kan du kast

"La Brea" är serien där ett enormt slukhål plötsligt uppenbarar sig mitt i Los Angeles. Katastrofen är ett faktum och hundratals människor sugs ner i djupet tillsammans med hela byggnader. Tragedin kommer dock med en twist – alla som har fallit ner i slukhålet vaknar upp i ett mystiskt och farligt urland. För att kunna överleva på denna förrädiska plats har de inget annat val än att samarbeta med varandra. Medan kampen på liv och död är i full gång för dem som har slukats av hålet, försöker omvärlden att förstå exakt vad det är som har hänt.

I handlingarnas centrum hittar vi en familj som slitits sönder av katastrofen och som nu måste första lista ut vad det är som har hänt, för att på så sätt kunna återförenas med varandra.

Premiär för La Brea säsong 2 på Viaplay

Den första säsongen av detta mystiska sci-fi-drama hade ursprungligen premiär på amerikanska NBC hösten 2021, och hittade till Viaplay och den svenska marknaden i början av 2022. De tio första avsnitten följs nu upp av ytterligare 14 stycken, med premiär på Viaplay i dag, tisdagen den 12 september.

La Brea är skapad av David Appelbaum (The Mentalist, NCIS: New Orleans) och i rollerna ser vi Natalie Zea (Justified, The Detour), Eoin Macken (Grey Elephant, The Cellar), Zyra Gorecki (Chicago Fire), Jack Martin (All Rise), Chiké Okonkwo (Being Mary Jane, Death Saved My Life) och Veronica St. Clair (Tretton skäl varför, Unbelievable) m.fl.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL