Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Thunder in My Heart säsong 2 blir verklighet

KLART: Thunder in My Heart säsong 2 blir verklighet

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 juni 2022

Viaplays succéserie kommer tillbaka

Med humor, hjärta och sorg tog "Thunder in my heart" såväl tittare som recensenter med storm. Nu är den kritikerrosade serien tillbaka med en ny säsong. Seriens skapare Amy Deasismont är tillbaka i huvudrollen tillsammans med Alexander Abdallah.

– Det känns helt underbart att vara med de här karaktärerna och få grotta ner mig ännu mer i deras livsöden i en andra säsong. Att få fortsätta resan med Thunder in my heart betyder otroligt mycket för mig, och jag är så glad och stolt över att få göra det tillsammans med Viaplay och B-Reel Films, säger Amy Deasismont.

I första säsongen fick vi följa det tajta kompisgänget med Sigrid (Amy Deasismont), Sam (Alexander Abdallah) och Antonia (Julia Lyskova) som precis klivit över 20-årsstrecket tillsammans och som sattes på prov genom familjer som brast, vänskapsband som utmanades och trevande händer som gav förvånande njutning.

Katastrofala konsekvenser i Thunder in My Heart säsong 2

Den andra säsongen tar vid ett år efter första säsongens avslut. Sam, Antonia och Sigrid mognar i olika takt där Sigrid lämnas utanför och fastnar i ältandet av det förflutna. Efter att ha avslutat relationen med sin pappa Stefan (Gustaf Hammarsten) ställs Sigrid inför ännu svårare beslut när hans försök att kontrollera lillebror Benjamin (Benjamin Shaps) får katastrofala konsekvenser.

– Det är ingen slump att Thunder in my heart var en av våra stora tittarfavoriter förra året och jag är så glad över att kunna presentera en andra säsong. Serien tog på ett nyanserat sätt upp viktiga ämnen som kändes i hjärtat och detta kommer den andra säsongen att förvalta och bygga vidare på. Dessutom känns det väldigt tryggt att återigen ha med talangfulla Amy Deasismont både framför och bakom kameran, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Viaplay Group.

Viaplays originalserie Thunder in my heart produceras även denna säsong av produktionsbolaget B-Reel Films. Serieskapare och manusförfattare är Amy Deasismont (Thunder in my heart). Regi av Lovisa Sirén (Maya Nilo (Laura)), Maria Eriksson Hecht (Om du lämnar mig nu, Tunna blå linjen s2) och Amy Deasismont. Serien produceras av Anna-Klara Carlsten (Spring Uje Spring) och exekutiv producent på Viaplay är Sara Askelöf.

Andra säsongen av Thunder in my heart består av åtta avsnitt och har exklusiv premiär på Viaplay under nästa år, 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL