Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alexander Karim

KLART: Alexander Karim slåss mot skaldjur i ny serie!

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 juni 2021

Naturen har fått nog.

Nu startar inspelningarna i Rom av Viaplay-thrillern "The Swarm". I rollerna syns de svenska stjärnorna Alexander Karim och Eva Röse.

I detta övernaturliga drama står mänskligheten inför en av de största utmaningarna någonsin - att möta en okänd typ av svärm med en till synes hög intelligens. Det visar sig snabbt att livet under vattenytan fått nog av att människan förgiftat och förstört deras livsmiljö och bestämt sig för att hämnas. Skaldjur förgiftar människor, valar sänker båtar och dricksvattnet slår tillbaka överallt det kan.

– Att få vara en del av ett projekt som inte bara är stort och spännande, utan också ihopsatt av några av de största producenterna i branschen, är ju fantastiskt. Att det dessutom är ett oerhört bra manus som berör en av vår tids största utmaningar inom miljöforskningen gör ju att The Swarm är ett riktigt drömprojekt, säger Alexander Karim.

Förutom Alexander Karim (Glaciär, Advokaten) syns även Eva Röse (Heder) i en mindre roll.

I den internationella rollistan finns bland andra Cécile de France (The New Pope), Leonie Benesch (Babylon Berlin, The Crown), Barbara Sukowa (Hannah Arendt), Krista Kosonen (Blade Runner 2049), Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones), Lydia Wilson (Flack, Black Mirror), Joshua Odjick (Unsettled) och Sharon Duncan-Brewster (Star Wars: Rogue One).

Totalt släpps åtta engelskspråkiga avsnitt. När serien har premiär i dagsläget inte känt.

För mer läsning, scrolla vidare eller spana in vår lista med de bästa serierna på Viaplay!

NÄSTA ARTIKEL