Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
It's Always Sunny in Philadelphia säsong 15 – Detta vet vi

It's Always Sunny in Philadelphia säsong 15 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 maj 2021

Vi har inte ens sett början på slutet.

Den långt gångna komediserien är tillbaka med en ny säsong på Viaplay. Gänget som är i högform har fått sina lojala fans att längta efter mer. Vad är prognosen på It's Always Sunny in Philadelphia säsong 15? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Bästa serierna 2021

I den fjortonde säsongen fortsätter de emotionellt rubbade barägarna att fördärva varandra och folk som korsar deras väg. Men hur ser det ut framöver för serien? Som det verkar är It's Always Sunny in Philadelphia säsong 15 på god väg och fler säsonger därtill!

Det var tidningen Variety som först kunde rapportera att den älskade produktionen fortsätter en lång tid framöver. Ja, till fansens enorma glädje kan de nu se fram emot minst fyra säsonger till, vilket ger oss sammanlagt 18 säsonger. De förväntas bestå av tio avsnitt vardera.

Det finns uppenbarligen stor hunger hos Rob McElhenneyGlenn Howerton och deras pigga kollegor att fortsätta driva om allt och inget.

När kommer It's Always Sunny in Philadelphia säsong 15?

Det finns ännu inget exakt premiärdatum satt för seriens femtonde installation. Däremot står det klart att den dimper ner på streaminghimlen någon gång under 2021. Sett till att vi ännu inte hört någonting konkret om när den ska landa, så kan vi förmoda att det blir först till hösten. När den kommer till Sverige återstår att se, men vi räknar med att det i vanlig ordning blir Viaplay som sänder de kommande avsnitten.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

NÄSTA ARTIKEL