Furia säsong 2 – Detta vet vi

Furia säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 28 september 2021 kl. 07:09 | Publicerad 27 september 2021 kl. 14:09

Förhoppningsvis får vi se mer av Viaplays internationella thriller.

Har du också bingeat Viaplays stora höstsatsning och nu väntar på mer? Filmtopp har tagit på det som finns om Furia säsong 2.

MER LÄSNING:

I den politiska thrillern Furia växer hotet från högerextrema krafter i Europa sig större och starkare. Tillsammans med Exit-skådisarna Ine Marie Wilmann och Pål Sverre Hagen dras tittarna med på en spännande resa från norska kustbyn Åndalsnes till Berlin. Det här är bingevänligt seriematerial in i det sista och många hoppas därför på att få se mer.

Än så länge har inte Viaplay gått ut med något offentligt besked kring produktionens fortsatta vara eller icke vara. Men även om streamingtjänsten inte bekräftat att vi får en fortsättning känner vi oss trygga med att vi får Furia säsong 2.

– Seriens åtta avsnitt är svåra att slita sig från och plöjs igenom alldeles för fort. Jag vill ändå tro och hoppas att det hintas om en säsong två, skriver Filmtopps recensent Sebastian Ahokas om Furia.

Utöver seriens spännande natur och berättarmässiga möjligheter att fortsätta, så har Viaplay en god historik med sina norska produktioner. Serier som Delete Me (streamingtjänstens mest sedda produktion i ungdomskategorin under sin premiärhelg) och Pörni, som redan förnyats med säsong två och tre, har nått stora framgångar. Påkostade Furia som lockat stort intresse kan givetvis bli näst i ledet att förnyas, och en viktig kugge i Viaplays internationella bygge.

När kan Furia säsong 2 tänkas komma?

Foto: Viaplay.
Ine Marie Wilmann. Foto: Viaplay.

Ett besked kring en andra säsong av Furia kan komma att dröja. Ännu har vi exempelvis fått veta hur det blir med Max Anger, som hade premiär i juni. Deras mest påkostade produktioner tenderar att ta god tid på sig mellan säsongerna. Skulle Furia säsong 2 bli av förväntar vi oss inte att få se den förrän  någon gång under 2023. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid så fort det dyker upp mer information.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL