Då har Viaplays serie Meningen med livet premiär

EXKLUSIVT: Meningen med livet – Se den officiella trailern här

  • Viaplay
Filmtopp
08 december 2022 kl. 12:12

Redan förnyad med en till säsong

Den 11 december har första säsongen av Viaplays dramakomedi "Meningen med livet" premiär där Helena af Sandeberg och Celie Sparre spelar två systrar som kämpar med samma sak; att försöka hitta sin plats i livet. Filmtopp har fått äran att dela med sig trailern först av alla.

Ellen (Helena af Sandeberg) har tappat bort sig själv i sin familjecirkus medan Alva (Celie Sparre) inte vill något hellre än att bilda familj. Ellens man Alex (Ulf Stenberg) känner inte igen sin fru längre och försöker desperat parera hennes pågående kris. Alvas sambo Nico (Hannes Fohlin) försöker finnas där när de kämpar med IVF, samtidigt som han förflutna kommer ikapp honom.

Nu släpps den officiella trailern för den första säsongen av Meningen med livet. Dessutom är serien redan nu klar för en andra säsong där inspelningarna förväntas dra igång i början av 2023.

Se trailern här:

"Nu kör vi" säger Ulf Stenberg

– Plötsligt är premiären här, shit. Man är liksom aldrig riktigt beredd. Jag känner igen mig i min karaktär Alex, men också det han känner och genomgår, och jag hoppas tittarna kommer känna samma sak. Han är ju som folk är mest, han försöker göra gott och rätt men ibland blir det fel ändå. Jag tror många kan känna igen sig i det. Livet är komplext, människor är komplexa. Så ja, det är med spänning jag ser fram emot hur Viaplays tittare kommer ta emot den. Jag är peppad i alla fall, och den är ju till och med är klar för en andra säsong, så nu kör vi, säger Ulf Stenberg.

I övriga roller ser vi Chatarina Larsson (Tunna blå linjen), Göran Ragnerstam (Harmonica), Johan Jonason (Snabba cash), Nora Rios (Heder), Jonatan Rodriguez (Bonusfamiljen) och Madeleine Martin (Tack för senast).

Meningen med livet är en FLX-produktion skapad och skriven av Tove Eriksen Hillblom (Vi i villa) och Maria Nygren (Vi i villa, Kärlek och Anarki). Serien produceras av Sussan Treschow och regisseras av Eddie Åhgren (Solsidan, Bonusfamiljen). Exekutiva producenter är Lotta Dolk från Viaplay Group, samt Jessica Ericstam från FLX.

På premiärdagen den 11 december släpps tre av åtta avsnitt.

NÄSTA ARTIKEL