Då släpps Wisting säsong 4 på Viaplay

Då släpps Wisting säsong 4 på Viaplay

  • Viaplay
Ivar Sandberg
08 april 2024 kl. 18:04

Nya brott med William Wisting

Nästa säsong av den norska tv-serien Wisting släpps nu på torsdag på Viaplay. Följ med William Wisting på ett nytt brott i Larvik.

Trots att Viaplay sålt flera serier till konkurrerande streamingtjänster kommer de fortfarande ut med en handfull egna originalserier. Snart får vi till exempel se Sven Nordin ännu en gång spela sin roll som William Wisting i säsong 4 av kriminalserien Wisting, som släpps på Viaplay den 11 april.

Den nya säsongen består av fyra avsnitt där varje avsnitt är omkring 43 minuter lång. Säsongen har bytt regissör och Henrik Georgsson tar tillsammans med Vegard Steiro Amundsen över efter skaparen Trygve Allister Diesen som regisserade de tre första säsongerna.

Andra återkommande skådespelare är bland annat Thea Green Lundberg som spelar Williams dotter Line, Mads Sjøgard Pettersen som Lines ex Tommy, och Mads Ousdal som spelar detektiven Nils Hammer.

Sven Nordin i den andra säsongen av Wisting.
Sven Nordin i den andra säsongen av "Wisting". Foto: Viaplay.

Wisting måste hitta 6-åriga Clifford innan det är för sent

Den kommande säsongen av Wisting centrerar kring kidnappningen av 6-åriga Clifford Greenwood. Clifford är med sin familj i ett hotell i Larvik när han plötsligt försvinner under natten. Efter att både han försvinner och en anställd på hotellet hittas död blir Wisting och hans team inkallade. Det de inte vet är att kidnapparen har personliga anledningar till sitt brott. Line träffar även på sitt ex Tommy som visar sig vara i rejätl trubbel. 

Det här är en av Norges mest påkostade serier och perfekt för dig som gillar nordic noir.

"Wisting" säsong 4 släpps nu på torsdag på Viaplay!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL