Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Lyckoviken säsong 3

Då kommer Lyckoviken säsong 3

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 november 2021

Snart dags att återvända till Hammarvik

I december kommer Camilla Läckbergs publiksuccé "Lyckoviken" tillbaka med sin tredje säsong. En av de nya skådespelarna i serien är Ing-Marie Carlsson.

MER LÄSNING:

Disa Östrand som Johanna. Foto: Viaplay.
Disa Östrand som Johanna. Foto: Viaplay.

I den tredje säsongen av deckardrottningen Camilla Läckbergs moderna såpa Lyckoviken fortsätter dramatiken i den lilla kuststaden Hammarvik. Nya förälskelser spirar, nya konflikter uppstår – och precis som tidigare säsonger står en mordgåta i centrum. Söndagen 12 december har den åtta avsnitt långa säsongen premiär på NENT Groups streamingtjänst Viaplay med två avsnitt, och därefter ett nytt avsnitt i veckan. 

– Dramatiken fortsätter i högt tempo i Hammarvik, och jag kan lova att det både blir oväntade romanser och nya spännande intriger. Det är så otroligt kul att arbeta med det här manuset och att få se historien komma till liv tack vare ett helt fantastiskt team både framför och bakom kameran. Jag får frågor varje dag om fortsättningen av Lyckoviken och är så taggad nu på att få dela den tredje säsongen med tittarna, säger Camilla Läckberg.

"Jag älskade att göra den här rollen"

Ing-Marie Carlsson som Anki i "Lyckoviken".
Ing-Marie Carlsson som Anki i "Lyckoviken". Foto: Viaplay.

Skådespelare från tidigare säsonger är tillbaka, bland annat Martin Stenmarck som Danne och Disa Östrand som Johanna. Dessutom dyker flera nya namn upp på rollistan denna säsong, exempelvis Vincent Grahl i rollen som Alex, en ung polis som ansluter till Hammarvikspolisen och snabbt får många beundrare, och Kristofer Kamiyasu som spelar den inflytelserika karaktären Tomas. Ing-Marie Carlsson gör rollen som Nettans mamma Anki, som Nettan motvilligt låter flytta in hos henne och Tony.

– Anki driver Nettan till vansinne och tvingar svärsonen Tony att lyda hennes minsta vink. Jag älskade att göra den här rollen, en på många sätt förfärlig människa, och ändå försöka göra henne begriplig. Jag hade otroligt roligt med mina fina kollegor och upptäckte hur mycket av rutinen, att snabbplugga manus, vara på tå och leverera, som jag hade kvar sedan min egen såpatid i Tre Kronor. Jag njöt av tempot och utmaningarna, säger Ing-Marie Carlsson.

"Lyckoviken" säsong 3 släpps 12 december och består av 8 avsnitt.

 

NÄSTA ARTIKEL