Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
BEKÄRFTAT: Paradise nya programledare Tone Sekelius

BEKRÄFTAT: Paradise nya programledare Tone Sekelius

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2022

Från Melodifestivalen till Paradise

I höst är det premiär för Paradise – det nya formatet av Paradise Hotel. Nu är det klart att Tone Sekelius blir seriens programledare.

I våras tog hon oss med storm under Melodifestivalen med sin låt My Way, till att sedan krönas som årets HBTQ på Gaygalan. Nu tar Tone Sekelius sig an nästa äventyr - som programledare för ParadiseViaplay.

– Det är ett så kul att äntligen få berätta detta! Det känns väldigt roligt, häftigt, aningen nervöst och lite overkligt att få programleda den nya satsningen, säger Tone Sekelius.

Första transpersonen i Melodifestivalen

I höst är Paradise äntligen tillbaka på Viaplay med flera spännande förändringar. Och kronan på verket är att nysatsningen nu har artisten och influencern Tone Sekelius i spetsen som programledare.

Tone är från början känd från YouTube, men skrev i år historia som den första transpersonen i Melodifestivalen där hon gick till final med låten My Way. Hon har även tidigare gett ut en bok om smink och varit med i en dokumentär om transidentitet. Nu är det dags för nästa äventyr.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera Tone som vår programledare för Paradise. Hon är en av Sveriges främsta artister och vi är övertygade om att hon genom sin värme och karisma kommer att sätta sin unika prägel på programmet. Vi ser jättemycket fram emot att komma igång med inspelningarna med Tone och vår fantastiska cast, säger Joakim Franke, Head of Non-Scripted Content på Viaplay Group.

Flera spännande förändringar

Inspelningarna påbörjas inom kort i Mexiko på en ny, exotisk plats. Paradise kommer med flera spännande förändringar – som nu uppdaterats till en modern realityserie med fokus på samtida värderingar. Bland annat behöver inte deltagare längre bilda par med det motsatta könet, det är inte krav på att vara singel för att söka till programmet och sovrummen har två enkelsängar i stället för en dubbelsäng.

– Det är en ny dag i paradiset - på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya Paradise. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa, säger Tone Sekelius.

Men grundförutsättningen för alla som älskar Paradise finns kvar: Ett antal deltagare som aldrig träffats förut checkar in på en lyxig plats i Mexiko för att hitta en pålitlig partner och bilda allianser. I slutändan gör två deltagare upp om prissumman på en halv miljon kronor.

Paradise sänds på Viaplay i höst.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL