Thunder in my heart

Amy Deasismont: "inspelningen av Thunder in My Heart säsong 2 klar"

  • Viaplay
Filmtopp
14 oktober 2022 kl. 12:00

Uppföljaren är redo för klipprummet

Amy Deasismont uppdaterar sina följare på Instagram om att inspelningen av Viaplays "Thunder in My Heart" säsong 2 nu går i mål.

Efter succén med den första säsongen är många förväntansfulla på Thunder in My Heart säsong 2. Nu meddelar dess skapare och huvudrollsinnehavare Amy Deasismont att produktionen i dag avrundar inspelningen.

När den andra säsongen av serien kickar igång får vi följer Sam, Antonia och Sigrid ett år efter händelserna i den första. För Sigrids del lämnas hon i utanförskap där hon ältar sådant som hänt i hennes förflutna. Efter att ha avslutat relationen med sin pappa Stefan ställs hon inför ännu svårare beslut när hans försök att kontrollera lillebror Benjamin får katastrofala konsekvenser. I rollerna återser vi Amy Deasismont, Alexander Abdallah, Julia Lyskova JuhlinGustaf Hammarsten och Helen Sjöholm med flera.

Amy Deasismont: "inspelningen av Thunder in My Heart säsong 2 klar"
Alexander Abdallah och Amy Deasismont under inspelningen av "Thunder in My Heart" säsong 2. Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Media.

Thunder in My Heart hade sin premiär i maj 2021 och tog då sin publik med storm. Förväntningarna är därför höga på vad som komma skall. För Amy Deasismonts del känner hon sig trygg men också lite nervös över att göra en uppföljare: 

– Jag har försökt att verkligen inte tänka för mycket på det under alla steg. Till viss del kan man redan vid manusprocessen tänka på vad som fungerade förra gången och vad som inte fungerade, och göra en utvärdering. Men man vill heller inte att det ska störa skrivandet, att man tänker för mycket på vad någon förväntar sig av det. Det är bättre att fokusera på vad man själv vill göra, tänker jag, det var ju så jag gjorde förra gången. Men så fort vi har spelat in alla scener, klippt färdigt, ljudlagt och låst allting kommer det nog komma en viss nervositet inför släppet, säger Amy till Filmtopp som fick äran att besöka inspelningen av den nya säsongen.

Amy Deasismont: "inspelningen av Thunder in My Heart säsong 2 klar"
Amy Deasismont. Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Media.

Den andra säsongen av "Thunder in My Heart" har ännu inte fått något bekräftat premiärdatum, men det är känt att den kommer ut någon gång under 2023. Filmtopp kommer allt eftersom att släppa mer innehåll runt vårt inspelningsbesök.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL