Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Filmhjälpen

#filmhjälpen – Veckans filmtips!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 juni 2021

Dessa titlar kan du streama helt gratis och lagligt.

#filmhjälpen kommer varje vecka presentera filmer som du kan streama helt gratis och lagligt, så att du slipper det där ändlösa scrollandet på streamingtjänsterna! Dessa filmer är perfekta för helgmyset och är garanterat sevärda.

Breaking Surface (2020)

Breaking Surface

Breaking Surface är en dramathriller om de svensknorska halvsystrarna Tuva och Ida som ger sig ut för att göra sitt årliga vinterdyk i Nordnorge, då plötsligt det som inte får hända sker. Ett stenras får Tuva att fastna på botten, 30 meter under vattenytan, och samtidigt begravs all deras utrustning.

Systrarna är helt avskurna från omvärlden och i en desperat en kamp för att försöka rädda sin syster tvingas Ida nu pressa sig till det allra yttersta.

Streama Breaking Surface här!

Ringu (1998) – Skräckklassikern!

The Ring

En skräckfilm om ett videoband som enligt legenden har en förbannelse över sig, och det sägs att den som ser videon kommer att dö om exakt en vecka. Samtidigt som reportern Reiko börjar nysta i berättelserna om den mystiska videokassetten dör hennes systerdotter Tomoko av ett plötsligt hjärtfel.

Dessutom visar det sig att tre av Tomokos vänner omkom på samma sätt, samma dag och samma klockslag…

Streama Ringu här!

The Nice Guys (2016)

The Nice Guys

En omaka detektivduo i 70-talets Los Angeles utreder en försvunnen flicka och mordet på en porrstjärna. 

Med framförallt seriösa filmer i bagaget får vi här se tungviktarna Ryan Gosling och Russell Crowe glänsa tillsammans i en störtskön komedi. Men misstolka oss rätt: detta är fortfarande en blodig saga!

Streama The Nice Guys här!

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

Läs mer om #filmhjälpen här.