Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Filmhjälpen

#filmhjälpen – Veckans filmtips!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 december 2021

Dessa titlar kan du streama helt gratis och lagligt.

#filmhjälpen kommer varje vecka presentera filmer som du kan streama helt gratis och lagligt, så att du slipper det där ändlösa scrollandet på streamingtjänsterna! Dessa filmer är perfekta för helgmyset och är garanterat sevärda.

Brimstone (2017)

Brimstone 2017

En ny pastor (Guy Pearce) intar predikstolen och Liz (Dakota Fanning) inser snabbt att hon och hennes familj inte kommer att vara säkra med honom i närheten. Liz är gift och arbetar som barnmorska, men hon får inget gensvar från sin make när hon kommunicerar sin oro över den nya pastorn. Snart visar det sig att faran är ännu större än hon trodde.

Utöver Guy Pearce och Dakota Fanning i två av huvudrollerna, ser vi även Game of Thrones-skådespelarna Kit Harington och Carice van Houten i filmen.

Streama "Brimstone" här!

The Death of Stalin (2017)

The Death of Stalin 2017

Den sovjetiske diktatorn Josef Stalin dör oväntat, vilket blir starten på en kaosartad maktkamp om vem som ska styra landet härnäst. Tunga politiska pjäser gör upp om att få bli landets ledare och alla tycks förråda alla.

Skådespelarna i denna stjärnspäckade film inkluderar namn som Steve Buscemi, Jeffrey Tambor, Michael Palin, Jason Isaacs, Rupert Friend m.fl.

Streama "The Death of Stalin" här!

Moonrise Kingdom (2012)

Moonrise Kingdom 2012

Efter att ha ingått en pakt rymmer en ung pojke från sitt scoutläger och en ung flicka från sitt hem – deras plan är att mötas upp och bosätta sig i vildmarken. De två barnens försvinnande blir starten på en jakt efter dem som innehåller en hel del oväntade och lustiga vändningar.

Som vanligt har Wes Anderson lyckats samla en imponerande skådespelarensemble. I Moonrise Kingdom hittar vi Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton m.fl.

Streama "Moonrise Kingdom" här!

Parasit (2019)

Parasit 2019

Familjen Kim har ont om pengar, men när sonen får jobb som privatlärare hos en rik familj öppnas dörren till nya möjligheter. Snart har hela familjen Kim nästlat sig in hos den välbärgade familjen Park. Lögnerna som har tagit dem dit hopar sig och snart börjar familjen Kim tappa kontrollen över situationen.

Parasit gjorde stor succé när den kom och kammade hem hela fyra vinster på Oscarsgalan 2020, inklusive för bästa film.

Streama "Parasit" här!

Om #filmhjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL