Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
"Världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie

"Världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juli 2022

Storstjärnan säger sitt!

Är du nyfiken på att veta vilken som är "världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie? Storstjärnan som vi snart ser spela Barbie ger dig här svaret.

Nästa år får vi Margot Robbie göra titelrollen i Greta Gerwigs kommande storfilm Barbie, en live action-tagning på den populära franchisen som sålt otaliga dockor världen över. Filmen kan mycket väl komma att bygga vidare på hennes redan mycket imponerande karriär.

"Världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie

I en intervju med W Magazine pratade Robbie om filmer som betytt mycket för henne och landade då på en film som skrivits av Quentin Tarantino, nämligen True Romance från 1993. Vidare förklarade hon då att filmen har "den bästa sexscenen någonsin" och syftar på när karaktärerna Clarence, spelad av Christian Slater, och Alabama (Patricia Arquette) har sex i en telefonkiosk. 

Robbie ska vara så förtjust i filmen att hon hade dess musik som soundtrack till sitt bröllop. Att hon senare skulle få jobba med självaste Tarantino var förmodligen mer än en dröm som gick i uppfyllelse. 

Barbie nästa fjäder i hatten för storstjärnan?

"Världens bästa sexscen" enligt Margot Robbie
Foto: Warner Bros.

32-åriga Margot Robbie slog 2013 igenom med dunder och brak när hon spelade mot Leonardo DiCaprio The Wolf of Wall Street. Deras dynamik framför kameran bidrog till att göra filmen till en av regissören Martin Scorseses mest uppskattade. Sedan dess har Robbie gått långt i karriären och gjort ett flertal stora såväl som små filmer. 

2016 såg vi Robbie i David AyerSuicide Squad som Jokerns excentriska flickvän Harley Quinn. 2017 blev hon Oscarsnominerad för rollen som konståkerska i I, Tonya och likaså 2019 för hennes porträtt av Kayla Pospisil i det biografiska dramat Bombshell. Samma år fick vi se henne i Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood i vilken hon gestaltade skådespelerskan Sharon Tate som mördades av Manson-familjen.

Det blir spännande att se hur det kommer att gå för Robbies emotsedda Barbie-film där hon spelar mot Ryan Gosling som Ken. "Barbie" har premiär 21 juli 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL