Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Våra värsta år kommer tillbaka som ny serie

Våra värsta år kommer tillbaka som ny serie

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 maj 2022

Originalskådespelarna återvänder

Nu är det klart att den klassiska komediserien "Våra värsta år" återuppstår. En animerad serie står på menyn och originalskådespelarna återvänder för att ge nytt liv åt sina ikoniska karaktärer.

Mellan 1987-1997 sändes elva säsonger av den älskade sitcomen Våra värsta år på internationell TV. Jämte succéerna Seinfeld och Vänner var skoförsäljaren Al Bundys familjeliv bland det hetaste i tabloiden.  Nu, si sådär 25 år efter att serien lades ner, är det klart att Våra värsta år kommer tillbaka. Men denna gången som en animerad serie.

Enligt Variety är det också klart att Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate och David Faustino återvänder i sina roller som Bundyfamiljen. Var serien kommer att sändas är däremot fortfarande ett mysterium.

Budgivning pågår

Än så länge har den nya Våra värsta år-serien inte hittat sitt hem. Enligt uppgifter pågår en budgivning just nu, där både streamingtjänsterna och TV-kanalerna konkurrerar mot varandra. Intresset uppges vara stort och flera stora plattformar har siktet på att gå ut som vinnare. Det är inte heller klart om den nya serien blir en prequel, sequel eller reboot.

Vi på Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi får veta mera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL