Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bra Pitt

Vad som kan vara Brad Pitts nästa move

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
13 februari 2017
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
13 februari 2017

Efter en lång väntan på livstecken har World War Z 2 nu officiellt tagits bort från releaseschemat och skjutits upp, något som sätter projektet i lite av en osäker framtid. Vad som nu verkar mindre osäkert är framtidsutsikterna för ingen annan än Brad Pitt. Förseningen av skådespelarens tänkta film har på gott och ont lämnat dörren öppen för Pitt att stiga ombord på ett annat intressant projekt. Ett sci-fi drama vid namn Ad Astra.

Deadline rapporterar om att Pitt överväger möjligheterna för en medverkan i en film som James Gray ska regissera och även har skrivit tillsammans med Ethan Ross.

LÄS OCKSÅ: Bästa filmerna 2016

Ad Astra (som på latin betyder ”till stjärnorna”)  handlar om en lite autistisk rymdingenjör vid namn Roy McBride som ger sig ut i solsystemet på jakt efter sin pappa som varit försvunnen i tjugo år. Detta då pappan misslyckats med sitt uppdrag att hitta tecken på utomjordisk intelligens på Neptunus.

Visst låter handlingen nästan som om filmerna Contact och Interstellar skulle få barn? I så fall ett mycket framtidslovande sådant.

Om vi kommer att få se Brad Pitt i en lite mer syrefattig tillvaro är för nuvarande något som bara framtiden kan avgöra. Hur det än blir så är detta något som vi borde hålla ögonen öppna för. Inte vill missa när snyggheten själv gör sin riktiga rymdfilmsdebut?

Marlon Appelgren

NÄSTA ARTIKEL