Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Uppföljare på skräckfilmen A Quiet Place i arbete

Uppföljare på skräckfilmen A Quiet Place i arbete

Kristian Andersson | Nyhet
05 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
05 juli 2018

Producenten avslöjar att "A Quiet Place 2" är på gång.

Sett till den stora succé skräckfilmen "A Quiet Place" gjorde, krävs det väl inget geni att lista ut att det är aktuellt med en uppföljare. Profetian visar sig även vara sann, då producenten för projektet avslöjat att en uppföljare är på gång, om än längre fram. 

Skräckfilmen A Quiet Place blev i början av året en stor hit både hos kritikerna och publiken. Ekonomiskt omsatte den 187 miljoner, en enorm vinst på produktionskostnaden, 17 miljoner. Det är därför kanske därför ingen borde bli förvånad över att det blir en uppföljare.

I en intervju med Collider berättar producenten Andrew Form att "A Quiet Place 2" är i rörelse:

Vi har tur med den här filmen. Jag har haft filmer där studion säger till dig, "Här är ditt datum. Kör igång nu!", men med den här filmen skyndar vi inte på någonting, vilket är fantastiskt. Vi kommer att ta vår tid, ta reda på vart vi ska, men det är ingen brådska och vi har precis börjat prata om det. Vi listar ut vad samtligas roller kommer att vara och vad nästa film kommer att bli. Den första är så speciell för oss att vi verkligen vill ta god tid på oss med uppföljaren. 

Det skall sägas att uppföljaren inte är huggen i sten. Projekt krackelerar dagligen, men visst pekar mycket på att A Quiet Place 2 blir verklighet. Är du trött på skräck? Här kan du se en bild på Disneys nya saga Mary Poppins där Blunt har huvudrollen.

Eller är du visst sugen på en uppföljare på "A Quiet Place"?