Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Första klippet av Emily Blunt som Mary Poppins!

Första klippet av Emily Blunt som Mary Poppins!

Kristian Andersson | Nyhet
17 juli 2017
Kristian Andersson | Nyhet
17 juli 2017

Under Disney expo D23 släpptes ett litet klipp alla Mary Poppins-älskare måste se

En bild på Emily Blunt som Mary Poppins i "Mary Poppins Returns". Bilden är tagen snett ifrån sidan och Blunts ansikte syns inte.

Mary Poppins kommer tillbaka, men det dröjer ett år innan premiären äger rum. "Mary Poppins Returns" är en av de mest emotsedda Disneyfilmer just nu. Du har kanske sett någon bild på Emily Blunt som Mary Poppins? Nu har det första klippet kommit.

Det kommer att bli svårt för Blunt att ta över rollen från Julie Andrews, som har bländat generationer med sin fenomenala rolltolkning av den sjungande barnskötaren. Fast efter det lilla klippet vi nu har fått se, tror jag verkligen att hon kan ta sig an den nya rollen. Själv tycker jag att Emily Blunt är ett utmärkt val för en ny Mary Poppins.

Disney har inte förändrat sin karaktär särskilt mycket inför uppföljaren. En liten förändring är förstås klädstilen, hon bär nu en röd hatt. I originalfilmen från 1964 bar hon en svart. Men det gör absolut inget, karaktären skriker Mary Poppins ändå. Emily Blunt ser ut att passa perfekt för sin nya roll – från kläder till utseende.

Filmen kommer att utspela sig några år efter den första versionen, vilket betyder att Jane och Michael nu är vuxna och har båda barn och egna familjer.

Här hittar du klippet: https://twitter.com/DisneyStudios/status/886292575342043136

Vad tror du om Emily Blunt som Mary Poppins?

NÄSTA ARTIKEL