Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Disney Plus

Unik förhandsvisning av Disney+: Se Mandalorian först i Sverige!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 augusti 2020

Från rymdkrig till skolmusikal.

Lanseringen av Disney Plus närmar sig med stormtrooper-steg. Den 15 september står det skrivet i stjärnorna att streamingtjänsten lanseras i Sverige, men du behöver inte nödvändigtvis vänta så länge. Filmtopp har varit i kontakt med Disney Plus som avslöjar att flera svenska kanaler kommer att förhandsvisa några av Disneys flaggskepp, två dagar före lansering.

Den 15 september lanseras Disney Plus i Sverige. Redan den 13 september visar flera svenska kanaler några av de nya serier som kommer att finnas exklusivt på streamingtjänsten. För den med tillgång till FOX, Disney Channel och National Geographic erbjuds förhandsvisningar av bland annat det första avsnittet av den nya och populära Star Wars-serien The Mandalorian.

Klockan 21.00 på kanalen Fox sänds det första avsnittet av Disneys Emmy-nominerade Star Wars-serie The Mandalorian. Serien, som är skapad av Jon Favreau, har fått lysande recensioner världen över.

Samma kväll sänds också det första avsnittet av den nya Disney Plus-serien High School Musical: The Musical: The Series Disney Channel kl. 18.20 och på Fox kl. 20.15. Dessutom sänds High School Musical: The Musical: The Series: The SpecialDisney Channel kl. 17.50 och på Fox kl. 19.45.

High School Musical: The Musical: The Series är baserat på den populära Disney-filmen High School Musical från 2006. Själva orginalfilmen sänds kl. 16.00 på Disney Channel och kl. 19.00 sänds uppföljaren, “High School Musical 2 Movie” på samma kanal.

För den med tillgång till National Geographic Channel sänds det första avsnittet av den nya Disney Plus-dokumentärserien Jeff Goldblums värld, där skådespelaren Jeff Goldblum utforskar den fantastiska och ofta häpnadsväckande berättelsen om till synes bekanta och vardagliga saker och fenomen. Avsnitt ett handlar om "sneakers", så den som vill lära sig om sneakers ur alla möjliga perspektiv bör slå på kanalen kl. 20.00.

Fram till den 14 september 2020 kan svenskarna köpa Disney+ för ett introduktionspris på 590 SEK. Priset motsvarar 49 kronor per månad. Ordinarie pris vid lansering kommer att vara 69 SEK per månad, eller 689 SEK för ett årsabonnemang.

NÄSTA ARTIKEL