Ungdomlig romantik i Beautiful Disaster – nu på bio

Ungdomlig romantik i Beautiful Disaster – nu på bio

Filmtopp
05 april 2023 kl. 15:04

Från producenterna av After-filmserien

Tillhör du gruppen som inte kan få nog av romantiska ungdomsfilmer är det bara att ta sig till närmsta biograf så fort som bara möjligt. I dag har nämligen det romantiska dramat "Beautiful Disaster" biopremiär.

"Beautiful Disaster" handlar om college-eleven Abby (Virignia Gardner), en ung kvinna med ett struligt förflutet. Det sista hon behöver i livet är en typisk bad-boy som Travis (Dylan Sprouse). Travis spenderar sin tid med att vara en charmör på campus under dagtid, men nattetid deltar han i underjordiska boxningsmatcher.

Abby gör vad hon kan för att hålla Travis på en armlängdsavstånd, men det stoppar honom inte från att försöka vinna över henne på sin sida. Travis föreslår ett vad som innebär att han måste vara utan sex i en månad om han förlorar sin nästa fight, men om han däremot vinner måste Abby bo hos honom i en månad.

Frågan är om Travis vet vad han sätter i rullning med vadet, då han inte har en aning om att Abbys mörka förflutna är på väg att hinna ikapp henne.

Från producenterna av After-filmserien

Producenterna som ligger bakom detta romantiska drama har också producerat de omåttligt populära After-filmerna, som har lockat mängder av tittare till biosalongerna de senaste åren och klickats hem flitigt på den digitala marknaden.

Är du en av dem som uppskattade After-filmerna är chanserna med andra ord goda att även Beautiful Disaster kan komma att falla dig i smaken.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL