Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
5 filmer du måste se om du gillar After We Collided

5 filmer du måste se om du gillar After We Collided

David Lindahl | Lista
21 mars 2021
David Lindahl | Lista
21 mars 2021

Tonårsromantik för alla som vill svepas med av kärlekens dimma.

Älskade du också tonårsromantiken i "After We Collided"? Då har vi här samlat fem andra filmer för dig som du bara inte får missa.

"After We Collided" är den populära uppföljaren till "After" och fortsättningen på tonårsromantiken mellan Tessa och Hardin. Om du vill ha mer av dessa härliga ungdomsromanser och ännu mer fjärilar i magen, har vi här samlat fem filmer som du bara inte får missa. Glädje, sorg och skratt – dessa filmer erbjuder lite av varje.

 

Five Feet Apart (2019)

Five Feet Apart.
Five Feet Apart. Foto: CBS Film.

Kärleken är intim och fysisk. Men den kan också var öm och omhändertagande på distans. I Five Feet Apart är Stella och Will inlagda på sjukhus med allvarliga lungproblem. Minsta lilla bakterie eller virus kan vara dödligt. Stellas strukturerade livsstil krockar när hon träffar Will som knappt verkar bry sig. Efter att hon går med på att hjälpa honom med hans medicin kommer de närmare varandra, men på villkoret att hålla avstånd och absolut inte vara fysiska.

 

The Kissing Booth (2017)

Kissing Booth.
Foto: Netflix.

Elle trånar efter skolans bad boy-snygging Noah och vill inget hellre än att trycka sina läppar mot hans. Men det finns ett problem. Hon är bästa vän med Noahs lillebrorsa Lee, och det går emot alla regler att dejta din kompis syskon. När skolan tvingar Elle att anordna ett "kyssbås" står plötsligt Noah framför henne och vill bli kysst. Men vad ska Lee säga?

Läs också vår recension på The Kissing Booth 2.

 

To All the Boys I've Loved Before (2018)

To All the Boys I've Loved Before.
Foto: Netflix.

Romantiska brev i all ära, men vad händer när dina hemliga och opostade beundrarbrev plötsligt exponeras för hela skolan? Dessutom adresserade till flera av pluggets snyggingar? Detta får oturligt nog Lara uppleva och värre blir det när killarna en efter en konfronterar henne angående breven.

 

The Last Summer (2019)

The Last Summer.
The Last Summer. Foto: Netflix.

Det är sommar i Chicago och plugget är över. En grupp nyexaminerade vänner upplever sin sista sommar tillsammans innan alla drar vidare mot nya livsutmaningar. Relationer utforskas, sätts på prov och ny formas. En ungdomsfilm om att bli vuxen och fundera ut vad du vill göra med livet.

 

All the Bright Places (2020)

All the Bright Places.
All the Bright Places. Foto: Netflix.

Introverta tjejen Violet har förlorat sin syster i en tagisk bilolycka och vill bara bli lämnad i fred. Men när klasskompisen Theodore visar intresse för henne tvingas hon öppna upp sig och konfrontera sitt förflutna. Men Theodore verkar också bära på en hemlighet och frågan är om de kan läka tillsammans, eller om saker bara blir värre.

NÄSTA ARTIKEL