Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Udda veckor säsong 2 – Detta vet vi

Udda veckor säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 april 2021

Klart med fortsättning för serien.

Den efterlängtade dramakomedin "Udda veckor" med Christine Meltzer, Linus Wahlberg, Per Andersson, Vanna Rosenborg, Charlie Gustafsson och flera har nu landat på Discovery+. Kommer vi att få se mer av serien längre fram? Svaret är ja!

MER LÄSNING:

Recension – Udda veckor (2021)

Udda veckor – ny svensk serie på Discovery+

Sedan Dplay bytte namn till Discovery+ har streamingtjänsten satsat hårt på sin branding och utbud med originalserier. Bara på sistone har vi sett Pappas pojkar med Youtube-gänget JLCAlla utom vi med Robert Gustafsson & Alba August, och nu även stjärnspäckade Udda veckor där föräldraskap och medelålderskris står i fokus. Snart får vi se Christine Meltzer och gänget återvända för Udda veckor säsong 2!

Discovery+ bekräftade tidigare att vi får se Udda veckor säsong 2 och nu vet vi att den är på god väg. Det var egentligen aldrig några konstigheter. Vad gäller kritikerkårens dom, så har det blivit blandat kompott med ett snittbetyg som önskar mer. Men vi vet att det, precis som vanligt, är tittarsiffrornas röst som låter högst när det kommer till en produktions fortsatta vara eller icke vara. 

Den här typen av ensemble-berättelser brukar ha gott om trådar att spinna vidare på. Möjligtvis får vi därför se flera säsonger framöver. Vi har nämligen svårt att se att streamingtjänsten i sin begynnande satsning på dramaserier skulle satsa på kortvariga produktioner. Den gyllene tumregeln är en tresäsongsplan med option på flera. Pappas pojkar och Alla utom vi har båda två förnyats med ytterligare säsong och vi räknar med att så även blir fallet för Udda veckor

"Udda veckor" säsong 2 har premiär den 11:e mars.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL