TV4 svarar på den enorma kritiken från tittarna

TV4 svarar på den enorma kritiken från tittarna

  • TV4 Play
Filmtopp
28 september 2023 kl. 21:09

Även programchefen "förstår" kritiken

Nu bemöter Rickard Segeborn, programchef för TV4 sport, den breda kritiken mot kanalens sändningar av hockeyallsvenskan. "Vi är inte alls nöjda" säger han enligt Aftonbladet.

Det är inte bara TV4:s beslut om att pausa publikfavoriter som Parlamentet, Let's Dance och Biggest loser, som kritiseras av tittarna. Även kanalens sändningar av hockeyallsvenskan har diskuterats flitigt.

MER LÄSNING: Alla program TV4 stoppar

Nu skriver Aftonbladet att Rasmus Segeborn, som är programchef för TV4 sport, att han de "Inte alls är nöjda med leveransen" och att "flera större förändringar" kommer att ske.

TV4 svarar på den enorma kritiken från tittarna

Allt från problem med bildkvalitet, resultattavlor och själva ljudbilden har kritiserats av tittarna. Enligt Aftonbladet säger Rasmus Segeborn följande om detta:

– Vi är inte alls nöjda med leveransen av de mindre produktionerna från hockeyallsvenskan. Det har varit flera och återkommande problem, med väldigt varierande ljud- och bildkvalitet och avsaknad av grafisk information.

Han menar också att en ny leverantör kommer att genomföra flera förändringar för att förbättra framtida sändningar.

– Vår nya underleverantör av de produktionerna kommer nu genomföra en rad större förändringar och byta ut alla kameror och ljudsetup och tillsätta mer grafiska resurser, säger Segeborn.

"Vi är också missnöjda"

Problemen har med andra ord även uppmärksammats av kanalen själva. Segeborn menar att de "tar kritiken på allvar" och säger att "vi också är missnöjda" [över kvaliteten på sändningarna. "Vi vill inget annat än att ha nöjda tittare".

Samtidigt menar han, enligt Aftonbladet, att TV4, ur ett redaktionellt perspektiv, har gjort en "väldigt stark inledning på säsongen".

När tittarna kan förvänta sig förbättring är i dagsläget inte känt, men det låter på Segeborn att förändringar kommer att genomföras snarast.

NÄSTA ARTIKEL