TV4 svarar på den enorma kritiken från tittarna

TV4 Play-besökare utsätts för spam – det finns en naturlig förklaring

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
12 oktober 2023 kl. 16:10

Liknande problem som med C More

Filmtopp har förstått att tittare utsätts för spam när de ska se sina favoritprogram på TV4 Play. Förklaringen bakom det hela är dock så enkel den kan bli.

Den senaste tiden har vi på Filmtopp fått information om att somliga streamingsugna tv-tittare som försökt bänka sig framför sina favoritprogram på TV4 Play stött på patrull i form av spam. Lyckligtvis för tjänstens användare är det ett problem som är lätt att undvika, och förklaringen är så enkel som den kan bli.

Låt oss måla upp ett scenario: du sitter med din smartphone eller laptop och är sugen på att kolla det senaste avsnittet av ditt favoritprogram på TV4 Play. Appen krånglar, så du öppnar webbläsaren och skriver in hemsideadressen – och vips så dyker det upp en mängd stökiga pop-ups och annat spam.

Precis det här problemet har en liten skara internetanvändare stötst på när de ska besöka TV4 Play – men det finns lyckligtvis en naturlig förklaring, och du har ingen större anledning till oro över att det ska hända dig.

TV4 Play-besökare utsätts för spam – det finns en naturlig förklaring
Foto: Unsplash / TV4.

TV4 Play-besökare utsätts för spam – det finns en naturlig förklaring

Att oskyldiga tv-entusiaster hamnar på webbplatser för spam är ingenting som varken de själva eller TV4 vill, men det är onekligen så att vissa kan hamna fel när de ska besöka TV4 Plays hemsida på internet.

Med det sagt finns en väldigt uppenbar förklaring till problemet, och en lika uppenbar väg till spamfri streaming.

Lösningen? Den är lika enkel som den är självklar.

Har du råkat ut för det här problemet beror det på att du helt enkelt skrivit fel i adressfältet och klickat dig in på tv4play.COM istället för tv4play.se, som är det korrekta. Trots att felet ligger hos användaren är det ett enkelt misstag att göra, och det är inte förvånande att folk har gjort fel av bara farten och hamnat i spamfällan.

OBS! Undvik att besöka den felaktiga webbadressen.

Det lustiga är ett C More hade ett liknande problem. I det fallet var det dock inte en spamsajt som dök upp när du besökte cmore.com istället för cmore.se, utan en hemsida för något så nischat för kikarsikten.

Vi håller tummarna för att den här domänfadäsen inte retat upp alltför många streamingsugna tv-tittare och att det inte gäckar TV4 i alltför hög utsträckning att de inte äger det konkurrerande domännamnet.

Filmtopp har sökt TV4 för en kommentar.

NÄSTA ARTIKEL