Amie Bramme Sey tar över Bachelor efter Malin Stenbäck: "Kärlek uppstår"

Amie Bramme Sey ersätter Malin Stenbäck i Bachelor: "Kärlek uppstår"

Filmtopp
16 april 2023 kl. 18:04

Byte av programledare inför årets säsong

En föräldraledig Malin Stenbäck innebär att Amie Bramme Sey tar över som programledare över "Bachelor" 2023. "Utan att spoila något kan jag säga att kärlek uppstår", säger hon.

När årets upplaga av Bachelor har premiär blir det ett nytt ansikte som ska leda tittarna genom säsongen. Programledaren och poddaren Amie Bramme Sey är den som packar väskan till Mexico för att axla rollen som programledare för Bachelor 2023. Malin Stenbäck som brukar programleda har inte möjlighet att leda årets säsong eftersom hon är föräldrarledig.

Amie hörs bland annat i podcasten Amie & Fanna där ämnet kärlek och relationer avhandlas. Tidigare har Amie även lett stora galor och hon syns återkommande i olika TV-program.

Amie Bramme Sey tar över Bachelor efter Malin Stenbäck: "Kärlek uppstår"
Foto: TV4.

Då har Bachelor 2023 premiär

Sedan tidigare står det klart att det är ungkarlarna Rasmus Allard och Stephane Frick som ska söka kärleken i årets säsong.

– Det känns så kul att hela mitt jobb kretsar kring kärlek och glädje! Att få vara programledare och följa med våra deltagare på deras äventyr är magiskt. Årets säsong är dessutom fylld med dramatik och starka känslor. Utan att spoila något kan jag säga att kärlek uppstår, sen i vilken form, när, var och hur – det får tittarna se efter sommaren, säger Amie Bramme Sey.

"Bachelor" har premiär i augusti 2023 på TV4 Play och TV4.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL