Premiär för Trasdockan på SVT Play

Trasdockan säsong 2 – finns det en fortsättning?

  • TV4 Play
Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad 05 mars 2024 kl. 12:03 | Publicerad 28 februari 2024 kl. 13:02

Kommer Ragdoll säsong 2 att släppas – Filmtopp uppdaterar

Efter den första säsongen av "Trasdockan" är förhoppningarna om en säsong 2 höga. Filmtopp har utforskat om det finns mer att vänta av serien.

Många förväntar sig att den brittiska serien Trasdockan (Ragdoll) återvänder med en andra säsong. Fansen är ivriga att få reda på alla viktiga detaljer om den potentiella fortsättningen. Serien, skapad av Freddy Syborn baserad på en bok av den prisbelönta författaren Daniel Cole, fick sitt genombrott när den första säsongen släpptes den 11 november 2021.

I Sverige har serien tidigare funnits på SVT Play, men är just nu aktuell på BritBox och TV4 Play.

Huvudrollen som Nathan Rose spelas av Henry Lloyd Hughes, känd för sin roll som Sherlock Holmes i Irregulars. Lucy Hale (Pretty Little Liars), har rollen som Lake Edmunds, medan Thalassa Teixeira spelar Emily Baxter. Andra skådespelare inkluderar Ali Cook, Douggie McMeekin, Perry Jacques.

Nytt på BritBox i februari 2024
Foto: Britbox.

Minimala förhoppningar på en möjlig fortsättning av Trasdockan

I dagsläget finns det dessvärre ytterst lite som pekar på att Trasdockan återvänder med en ny säsong, med tanke på att så pass lång tid har passerat sedan den första säsongen producerades och att det inte visats några tecken på planer för ytterligare avsnitt.

Något som skulle tala för en andra säsong är att serien har ett imponerande betyg på 92% på Rotten Tomatoes, men det ska samtidigt nämnas i sammanhanget att den bara har 38% i audience score. Kritiker verkar uppskatta den mer än publiken dessvärre, vilket ytterligare grusar förhoppningarna om en fortsättning.

Skulle någonting förändras ser Filmtopp till att hålla dig uppdaterad om "Trasdockan".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL