Tommy Körbergs tunga samtal med Malou: ”Osäker på vem jag är”

Tommy Körbergs tunga samtal med Malou: ”Osäker på vem jag är”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 20:04 | Publicerad 23 april 2024 kl. 18:04

Sångaren i stor intervju med Malou von Sivers

I kväll är det sångaren Tommy Körberg som gästar "Malou möter" på TV4. Det blir då tunga samtal om stora frågor i livet, som dem om hans identitet och bakgrund.

För inte länge sedan var det nära att Sveriges största röst tystnade. Men sångaren Tommy Körberg överlevde hjärtoperationer och fick leva med respirator. Nu är han vid gott mod och gör succé med  musikalen Änglagård, och i sommar ska han ut på den turné som var nära att den aldrig blev av. I en lång intervju med Malou von Sivers pratar han om den svåra tiden, men också om livet i stort och att förstå sig själv som person.

Tommy Körbergs tunga ord i Malou möter: ”Osäker på vem jag är”
Foto: TV4.

”Osäker på vem jag är”

Tidigt in i sin intervju med Tommy Körberg vill Malou gå till botten och ta reda på vem som är personen bakom den älskade rösten. 

– Ja, det undrar jag ofta eftersom jag blev offentlig person så tidigt. Jag tror att det gör väldigt mycket med en människa, för ibland vet jag inte om det är mig de ser eller affischen, säger Tommy. 

Malou uppmanar honom då till att försöka gräva djupare i vem han egentligen är utanför scenen: 

– Det är ungefär som självförtroendet och självkänslan. Självförtroendet är jättebra när jag är på scenen och när jag är kreativ. När jag är för mig själv så är nog självkänslan vacklande, svarar Tommy och fortsätter: 

– Jag kan inte säga att det är så, men jag inbillar mig det. Jag läser väldigt mycket om vad som händer med en, men jag vet inte. Jag tror att jag är blyg nånstans där inne och osäker på vem jag egentligen är. Men jag tror inte att nån kan säga att man vet exakt vem man är, man utvecklas ju också. 

"Malou möter" med Tommy Körberg sänds i kväll, den 23 april, på TV4 Play och TV4.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL