TIPS: Tre nya sevärda filmer finns nu på TV4 Play

TIPS: Tre nya sevärda filmer finns nu på TV4 Play

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
09 november 2023 kl. 14:11

Ny kvällsunderhållning har hittat till TV4 Play

I dag hittade tre nya sevärda filmer till TV4 Plays utbud – en trefaldigt Oscarsvinnande krigsfilm och två svenska komedier.

För den som är på jakt efter något att streama till kvällen fortsätter TV4 Play att bredda sitt innehåll med filmer, serier och övrig tv-underhållning – både i form av originalproduktioner och inköpta titlar. Inom den sistnämnda av de två kategorierna har i dag (9 november) tre ny filmer plockats in till TV4 Play-biblioteket.

Nytillskotten består av tre filmer från sent 2010-tal – en internationell storsuccé och två svenska favoriter med Liv Mjönes.

Tips: 3 nya filmer att streama på TV4 Play

TIPS: Tre nya sevärda filmer finns nu på TV4 Play
Foto: Nordisk Film.

1917 (2019)

Filmen 1917 är en av de stora succéerna från 2019. Sam Mendes krigsfilm vann Oscars för bästa foto, bästa specialeffekter och bästa foto, samt nominerades i kategorierna för bästa film, regi och manus. Händelserna i 1917 utspelar sig under första världskriget, där två soldater, Schofield (George MacKay) och Blake (Dean-Charles Chapman), får det till synes omöjliga uppdraget att korsa fiendeterritorium för att kunna stoppa ett tyskt bakhåll på brittiska soldater. Insatserna höjs ytterligare av ett en av de brittiska soldaterna som riskerar att hamna i bakhållet är Blakes bror.

I övriga roller ser vi Colin Firth, Andrew Scott, Daniel Mays och Pip Carter m.fl.

TIPS: Tre nya sevärda filmer finns nu på TV4 Play
Foto: Nordisk Film.

All Inclusive (2017)

Trion Suzanne Reuter, Liv Mjönes och Jennie Silfverhjelm axlar de tre huvudrollerna i All Inclusive (2017) – en komedifilm om Inger (Reuter) som ser fram emot att fira sin 60-årsdag i ett soligt Kroatien med sin familj. Men när hon kommer på sin man med att vara otrogen kastas planerna om, och det blir endast Inger och hennes två motsatser till vuxna döttrar, Malin (Silfverhjelm) och Tove (Mjönes) som flyger till Kroatien. Syskonrivaliteten gör sig snabbt påmind och snart tävlar de om vem som bäst kan trösta mamma Inger.

All Inclusive är regisserad av Karin Fahlén och skriven av Daniel Karlsson tillsammans med Mette Heeno. Andra skådespelare som medverkar inkluderar Jonas Karlsson och Goran Bogdan m.fl.

TIPS: Tre nya sevärda filmer finns nu på TV4 Play
Foto: Nordisk Film.

Tills Frank skiljer oss åt (2019)

Tills Frank skiljer oss åt är den Peter Magnusson-skrivna dramakomedin från 2019 som handlar om singeln Vera (Liv Mjönes). Hon närmar sig 40-sträcket och har tröttnat på livet utan en livskamrat. Vera är dödskär i sin kollega Frank (Erik Johansson), men hennes livscoach tycker att det är hög tid att hon sänker sina krav och nöjer sig med en duglig kille istället för en drömprins. 

Filmen är regisserad av Leif Lindblom och på rollistan hittar vi även Emma Molin, Lisbeth Johansson och Allan Svensson m.fl.

Samtliga av de tre ovan listade filmerna finns att streama på TV4 Play fram till och med den 31 oktober 2024.

NÄSTA ARTIKEL