TIPS: Ny brittisk deckare på TV4 Play – löser brott på kryssningsfartyg

TIPS: Ny brittisk deckare på TV4 Play – löser brott på kryssningsfartyg

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
12 februari 2024 kl. 18:02
ANNONS
ANNONS

Missa inte kriminaldramat Mord ombord – en deckare som utspelar sig på däck

Sugen på ett nytt, mysigt brittiskt kriminaldrama? Då är det bara att kasta sig över nya "Mord ombord", som har premiär på TV4 Play i dag.

I dag, den 12 februari, har TV4 Play släppt ett nytt brittiskt kriminaldrama. Det är deckaren Mord ombord som sjösatts på den svenska streamingtjänsten – en kriminalare av det mysigare slaget, som utgår från ett soligt kryssningsfartyg.

Samtliga av den första säsongens åtta avsnitt av Mord ombord finns nu att streama på TV4 Play.

Missa inte: Mord ombord – nytt kriminaldrama på TV4 Play

I det brittiska kriminaldramat Mord ombord får vi följa Jack Grayling (Shayne Ward), en tidigare polis som lämnat yrket bakom sig för att följa sin artistdröm. Han lyckas göra verklighet av drömmen när han blir anställd som sångare ombord på ett kryssningsfartyg.

Saker och ting går dessvärre inte helt som Jack har tänkt sig. Redan i hamnen sker ett mord och den mystiska vågen av dödsfall ombord följer sedan med skeppet och Jack på deras resa till den ena paradisiska platsen efter den andra. Det blir upp till Jack att ta sig an mysteriet och till sin hjälp har han fartygschefen Kate (Catherine Tyldesley) och servitören Jamil (Zak Douglas). Säsongens spännande mysterier tar oss till platser som Lissabon, Casablanca, Palma och Sicilien m.fl.

Denna mysdeckare på däck är skapad av Paul Matthew Thompson (Father Brown, Ett fall för Vera) och Mike Benson (The Teacher). Serien hade ursprungligen premiär i Storbritannien under hösten 2023 och har nu hittat även till den svenska marknaden.

Alla avsnitt av "Mord ombord" finns nu på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL