TIPS: Nu finns nya avsnitt av populära Morden i Brokenwood på TV4 Play

TIPS: Nu finns nya avsnitt av populära Morden i Brokenwood på TV4 Play

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
10 juni 2024 kl. 14:00

Nya brott ska lösas i idylliska lilla Brokenwood

Lagom till ledighet och sommarlov fyller TV4 Play på med nya härliga kriminalserier att streama. Senaste ut är den nionde säsongen av uppskattade "Morden i Brokenwood".

Deckarserier som utspelar sig på idylliska platser hör sommaren till, och nu har TV4 adderat ytterligare en serie av just det slaget på TV4 Play. Denna gången handlar det om en ny säsong av nyzeeländska Morden i Brokenwood.

Den populära kriminalserien har rullat i ett årtionde och följer kriminalkommissarie Mike Shepherd (Neill Rea) som löser brott i det lilla samhället Brokenwood. På ytan verkar det vara en lugn plats, men med Shepherd i krokarna blottläggs den ena mörka hemligheten efter den andra.

LÄS OCKSÅ: Nya kriminalserier på TV4 Play våren 2024

TIPS: Nu finns nya avsnitt av populära Morden i Brokenwood på TV4 Play
Foto: TV4.

Nu finns Morden i Brokenwood säsong 9 på TV4 Play

Det är den nionde säsongen av Morden i Brokenwood som nu har hittat till TV4 Play. Säsongen består av totalt sex långfilmslånga avsnitt på ca. 90 minuter vardera.

Bland de mysterier som Shepherd måste lösa i säsong 9 hittar vi ett mystiskt dödsfall på sven under en musikaluppsättning, två oväntade offer på en 90-årsfest och mordet på en nunna. Som vanligt är saker och ting sällan som de verkar vara, men Shepherd och hans kollegor är fast beslutna att gå till botten med alla mord.

Andra huvudrollsinnehavare i serien är Fern Sutherland och Cristina Serban Ionda.

Hela säsong 8 och säsong 9 finns att streama på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL