Nya kriminalserier på TV4 Play våren 2024 – Filmtopp tipsar

Nya kriminalserier på TV4 Play våren 2024 – Filmtopp tipsar

  • TV4 Play
Ivar Sandberg
Uppdaterad 18 april 2024 kl. 07:04 | Publicerad 16 april 2024 kl. 14:04

Nya fall på TV4 Play

Alla älskar vi att se spännande brott lösas på tv och nu i våren 2024 på TV4 Play bjuder på en rad nya kriminalserier. Bland annat väntar mer från "Bäckström" och "Harry Wild" men även nytillskott som "Vienna blood"!

Det släpps flera nya kriminalserier TV4 Play våren 2024. Om du vill ha spänningsfulla brott och genomtänkta mysterier är det här tipslistan för dig.

Nya kriminalare att streama på TV4 Play våren 2024

London Kills
Foto: BritBox.

London Kills (säsong 3)

David Bradford (Hugo Speer) är kriminalkommissarie över Londons bästa poliser. I denna "veckans brott"-serie är det brutala mordfall som ska lösas och försvunna personer som ska hittas, alltid med korta deadlines. Men det är inte mer än rutin för Storbritanniens tuffaste elitstyrka. 

Streamar nu på TV4 Play och BritBox.

Harry Wild.
Foto: TV4.

Harry Wild (säsong 2)

Jane Seymour, känd från Doktor Quinn (1993-1998), spelar Harriet "Harry" Wild i denna nya serie. Efter att ha pensionerat sig från att vara engelska professor inser hon att hon har en talang för att lösa brott. Hon chockar alla omkring henne när hon börjar en ny karriär som privatdetektiv.

Nya avsnitt på måndagar.

Bortom paradiset
Foto: Britbox.

Bortom paradiset (säsong 2)

I denna spin-off till den populära serien Mord i paradiset (2011-pågående) återkommer flera älskade karaktärer. Vi följer Martha Lloyd (Sally Bretton) och Humphrey Goodman (Kris Marshall) som flyttat till Marthas hemort, Shipton Abbott. Det visar sig dock fort att brottsligheten är hög i den pittoreska staden och att de ännu en gång måste tampas med brottslingar.

Premiär 24 april på TV4 Play och BritBox.

Backström säsong 3
Foto: TV4.

Bäckström (säsong 3)

Den arrogante detektiven Evert Bäckström (Kjell Bergqvist), från Leif GW Perssons älskade deckarböcker, är tillbaka i en ny säsong. Denna gång åker han till Las Palmas för att lösa det ända fallet han ännu inte kunnat lösa. Andra medverkande i serien är Agnes Lindström Bolmgren och Helen Sjöholm m.fl. 

Läs mer om den nya säsongen här.

Premiär 24 april.

Vienna Blood
Foto: TV4.

Vienna Blood

I denna nya serie får vi lära känna den brittiske Max Lieberman, spelad av Matthew Beard (inte tyska konstnären med samma namn), en doktor och student till fadern till psykologi, Sigmund Freud. I serien använder han sig av psykoanalys för att hjälpa kriminalinspektör Oskar Reinhardt (Juergen Maurer) lösa fall.

Premiär 2 maj.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste inom kriminalare och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL