Therese Alshammar chockar alla – är Skyddsängeln i Masked Singer

Idrottsstjärnan chockar alla – är Skyddsängeln i Masked Singer

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
13 april 2024 kl. 10:04

Therese Alshammar dyker upp under masken

I veckans avsnitt av "Masked Singer Sverige" 2024 blir det häpna miner när Therese Alshammar visar sig vara Skyddsängeln.

Årets upplaga av Masked Singer fortsätter att leverera stora överraskningar, och fredagens avsnitt kan ha toppat alla de andra. När David Hellenius skulle avslöja personen som gömmer sig bakom Skyddsängeln för panelen – med en gästande Jessica Almenäs i spetsen – och de övriga tittarna var det många som tappade hakan. Det var nämligen den legendariska simstjärnan Therese Alshammar som visade vara den hemliga artisten, något ingen i panelen lyckades gissa rätt på.

"Det var därför jag tackade ja"

Så här säger Therese Alshammar till TV4 när det avslöjats att det är hon som gömt sig bakom Skyddsängelns mask:

– Det här är mina barns absoluta favoritprogram, vi har suttit bänkade alla säsonger. De tror att jag aldrig skulle få frågan om att vara med eller att jag skulle kunna vara med, därför tyckte jag det var väldigt roligt att tacka ja. 

Therese menar att hennes medverkan i programmet innebar en personlig seger då hon tog sig an en svår utmaning som hon lyckades tackla: 

– Jag har dåligt självförtroende i att stå på scen och sjunga och dansa, den största utmaningen var att överkomma det. Det var också därför jag tackade ja, för att det är bra att utsätta sig för saker man inte vet om klarar av, som man tycker är jobbiga. 

"Masked Singer" visas på TV4 och TV4 Play på fredagar klockan 20:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL