De 10 populäraste James Bond-filmerna

Stor James Bond-sommar på TV4

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
02 juni 2024 kl. 16:00

Se alla filmerna och dokumentär runt karaktären

Nu har TV4 Play tagit in samtliga James Bond-filmer till sitt bibliotek. Därtill finns en dokumentär om ett av den ikoniska karaktärens otippade kapitel.

Få filmkaraktärer är lika legendariska som James Bond, bland fansen även känd som Agent 007. Genom åren har vi fått se honom spelas i hela 25 filmer, av ett flertal folkkära skådespelare såsom Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan och Daniel Craig. Även om alla filmer inte varit jämlika succéer, så rymmer samlingen en hel del fantastiska spionberättelser – GoldfingerGoldenEyeCasino Royale och Skyfall för att nämna några. 

Stor James Bond-sommar på TV4
Foto: MGM.

Nu kan du streama alla James Bond-filmer på TV4 Play

Under somrarna älskar vi att kasta oss över spännande mysterier, något som James Bond-kollektionen onekligen rymmer gott med. Känner du för att riva av alla klassiker, återuppleva någon enstaka film eller äntligen se de som du ännu inte tagit dig an? Då finns alla möjligheter att göra detta när TV4 nu tagit in alla 25 filmer till sin streamingtjänst TV4 Play, från startskottet Dr. No till Daniel Craigs avslutare No Time To Die

Förutom alla spelfilmerna har TV4 Play tagit in dokumentären Becoming Bond från 2017. I den får vi se hur skådespelaren George Lazenby gick från att vara en helt okänd bilmekaniker i Australien till att landa rollen som självaste James Bond. Till skillnad från seriens andra stjärnor gjorde Lazenby endast en Bond-film, I hennes Majestäts hemliga tjänst. Detta var sannerligen otippat då han tog över efter Sean Connery som vid den tiden hade blivit en megastjärna. Med Lazenby startades en trend att inte ta in redan färdiga stjärnor för att istället låta dem växa som hushållsnamn.

Vi förstår att flera av filmerna dessutom kommer att sändas på TV4 i sommar, men exakta sändningstider får vi be om att återkomma med.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL