Nu på bio

Det senaste på biofronten!

James Bond: No Time to Die blir Daniel Craigs sista

James Bond: No Time to Die blir Daniel Craigs sista

Kristian Andersson | Nyhet
21 november 2019
Kristian Andersson | Nyhet
21 november 2019

Femte gången gillt.

Nu gör Daniel Craig sin absolut sista James Bond film efter fem stycken 2006-2020. "No Time To Die" har premiär i april nästa år.

James Bond
Foto: MGM/Columbia Pictures - Daniel Craig

 

Världens mest kända agent är snart tillbaka med ett nytt äventyr. Den 25:e James Bond-filmen i ordning, No Time To Die, är sedan en tid tillbaka färdiginspelad och nu pågår postproduktionen för fullt.

Det såg länge ut som att Daniel Craig skulle hoppa av Bondserien efter SPECTRE, då han för en tid sedan meddelade på en presskonferens att han hellre skulle skära sig i handlederna än att göra en till Bondfilm till. Trots det kommer vi nu alltså att se honom i rollen en gång till. Kanske var det lönen på 25 miljoner dollar som fick honom att tänka om.

Andra skådespelare i filmen är Oscarsbelönade Rami Malek, som kommer att spela en "superskurk" och svenske David Dencik som skall spela någon slags underhuggare.

Det går nu vilda rykten om vem som kommer ta över rollen efter Daniel Craig. Enligt Daily Mail ryktas det om att Lashana Lynch är favorittippad som efterträdare. I så fall skulle hon bli den första kvinnan att gestalta karaktären.

Den tyska tidningen Express gjorde i dagarna en intervju med Daniel Craig där de öppet frågade honom om han är färdig med Bond.

Svaret blev kort och gott:

– Ja, det blir någon annan som får gestalta Bond i kommande filmer.

Spana också in allt vi känner till om den kommande James Bond: No Time to Die!

Vad tyckte du om Daniel Craigs Bondilmer?