Snart premiär för Beck: Dödläge – den våldsammaste Beck-filmen hittills

Snart premiär för Beck: Dödläge – våldsammaste Beck-filmen hittills

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 06 februari 2024 kl. 14:02 | Publicerad 04 februari 2024 kl. 18:02

Är du redo för säsongsfinalen?

Fredagen den 9 februari är det premiär för "Beck: Dödläge". Filmen, som kan vara den allra sista, har både höga insatser och våldsamma inslag.

Snart smäller det. Filmen som Beck-fansen längtar så mycket efter närmar sig sin premiär. På fredag blir Beck: Dödläge tillgänglig på TV4 Play och vi som har sett filmen på förhand kan garantera att det blir en final utöver det vanliga när Martin Becks barnbarn Vilhelm blir tagen som gisslan.

I den nya filmen får Beck-gruppen ett larm att en man har blivit brutalt mördad hemma i sin egen lägenhet. Den mördade visar sig vara en kriminellt belastad person som bl a deltagit vid ett stort värdetransportrån. I samband med utredningen skickas också en patrullbil för att prata med den mördades ex fru. I patrullbilen sitter barnbarnet Vilhelm som gör sin praktik.

I samband med patrullen tas Vilhelm som gisslan och Martin Beck och mamma Inger är utom sig av oro när det inte vet var Vilhelm är eller vad som har hänt honom. Det finns inga spår. Lever han? Beck-gruppen kopplas in och ger allt för att bidra i jakten på kidnapparna.

Snart premiär för Beck: Dödläge – den våldsammaste Beck-filmen hittills
Foto: TV4 Play.

Snart premiär för Beck: Dödläge – den våldsammaste Beck-filmen hittills

Det är en explosiv final som väntar tittarna. För familjer som planerar att se filmen kan det vara bra att veta att den innehåller både en och annan grafisk scen med hårdare våld än vad vi blivit vana vid att se inom den folkkära Beck-serien. Utan att berätta i detalj vad det är vi får se i detalj så kan vi flagga för att det mest sannolikt är den våldsammaste Beck-filmen som släppts hittills.

Att använda sig av starkare medel gör det till en extra effektfull säsongsfinal, som kan komma att bli den allra sista. I dagsläget vet vi inte om Beck kommer att fortsätta efter filmen som blir nummer 50 med Peter Haber i titelrollen. 

"Beck: Dödläge" släpps på TV4 Play den 9 februari för de som har prenumeration på tjänsten.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL