Leif GW Persson avbröt juryn i Sveriges mästerkock – svarade sin mäklare

Se Leif GW Persson avbryta juryn i Sveriges mästerkock – svarar sin mäklare

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
07 mars 2024 kl. 10:03

Juryn med delade reaktioner

Under onsdagens avsnitt av "Sveriges mästerkock" gästade ingen mindre än Leif GW Persson. När han skulle smaka maten med juryn ringde mäklaren.

Sveriges mästerkock 2024 tågar på för fullt och nu kvarstår endast sju stycken amatörkockar i tävlingen. Under gårdagens avsnitt ställdes deltagarna inför en lurig utmaning där de fick vara så snabba som möjligt med sina rätter för att de överhuvudtaget skulle smakas på. I elimineringen var det dags för självaste Leif GW Persson att höja insatserna. Med sig hade han eget viltkött som de skulle laga högklassiga rätter av.

Se Leif GW Persson avbryta juryn i Sveriges mästerkock – svarar sin mäklare
Leif GW Persson på besök i mästerkocksköket. Foto: TV4.

Leif GW Persson avbröt juryn i Sveriges mästerkock – svarade sin mäklare

Förra veckan gästade Leif GW Persson Markus Aujalays matlagningskanal på Youtube, där han bad den legendariske mästerkocksjuryn göra favoriträtten kokt kalv i dillsås. Under onsdagen fortsatte hans matturné in i mästerkocksköket där han fick smaka av de olika amatörkockarnas vilträtter. Men precis innan första avsmakningen, som var av den måltid Henric Lind gjort, ringde luren. 

– En sekund bara, sade Leif GW till juryn när han tog samtalet inför vad som var blandade reaktioner. Medan Tommy Myllymäki log bredare än vad vi är vana vid såg Tom Sjöstedt inte särskilt road ut av att behöva avbrytas. 

Se Leif GW Persson avbryta juryn i Sveriges mästerkock – svarar sin mäklare
Leif GW Persson tar samtal under inspelningen av "Sveriges mästerkock". Foto: TV4.

– Du, jag har inte tid att prata med dig nu för jag sitter i en TV-studio. Vi får höras imorgon. Ha det gott, sade Persson till personen i luren och förklarade för juryn att det var en mäklare som ringde. 

Här kan du se hela sekvensen där Leif GW Persson svarar i telefon under "Sveriges mästerkock". 

Det är inte alla i Sverige som har den typen av mandat att de kan ta ett privat samtal mitt under en TV-sändning och komma undan med det. Men Leif GW Persson kommer onekligen undan med det mesta. 

Du ser avsnittet med Leif GW Persson i "Sveriges mästerkock" på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL