Premiär för UFO-mysterier på TV4 – med Felix Herngren

Premiär för UFO-mysteriet på TV4 – med Felix Herngren

  • TV4 Play
Eric Diedrichs
12 mars 2024 kl. 09:03

Har utomjordingarna varit här?

Folkkäre komikern och programledaren Felix Herngren syns snart i serien "UFO-mysteriet" på TV4. Som det låter är det utomjordiskt liv som står på menyn.

I TV-serien UFO-mysteriet följer vi Felix Herngren i hans utforskning av det okända och jakten på sanningen om utomjordiska fenomen. Genom att granska olika teorier, besöka signifikanta platser och intervjua ögonvittnen, avslöjar han människors livsförändrande möten med oidentifierade flygande objekt. Felix, länge fascinerad av livet utanför vår planet, utforskar detta mysterium med en nyfunnen intensitet.

Herngren är knappast ensam om sin fascination för liv bortom planetens gravitation. Nyligen berättade Ghostbusters-stjärnan Dan Aykroyd för Filmtopp att han vid fyra olika tillfällen sett UFO:s. I en exklusiv intervju delade även Lasse Hallström med sig av sina teorier om rymdvarelser på jorden.

Herngren går från nattgooglande till resa över Atlanten

 

– Mitt UFO-intresse har hängt med sedan barnsben men det har legat på en rimlig nivå, i alla fall enligt min familj. Nu har det dock växt till en mindre sund nivå. Lyckligtvis kunde jag omsätta nattgooglande på fritiden till arbete dagtid när TV4 sa "ja" till att göra en serie om ämnet. Under det senaste året har jag och teamet borrat oss in i det här ämnet och åkt runt i Sverige och över Atlanten för att söka svar på världens absolut intressantaste fråga, "Är de redan här?" Säger Felix Herngren, programledare för UFO-mysteriet, i ett pressmeddelande.

Under sin resa stöttas Felix av en grupp experter som bidrar med ledtrådar, teorier och vägledning i hans sökande. Genom samtal med experter inom olika områden, såsom forskare, journalister och entusiaster, utforskar de allt från existentiella frågor till konspirationsteorier och personliga berättelser i hopp om att kasta ljus över detta mystiska ämne.

UFO-mysteriet har premiär den 26 mars på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL