Premiär för den populära showen Räkhäst – I huvudet på Per Andersson i TV4

Premiär för den populära showen Räkhäst – I huvudet på Per Andersson i TV4

  • TV4 Play
Sofie Landgren
22 december 2023 kl. 08:12

"Räkhästen är en hyllning till fantasin"

Nu landar komikern Per Anderssons populära humor-föreställning "Räkhäst – I huvudet på Per Andersson" på TV4 och TV4 Play.

Per Andersson
Per Andersson. Foto: TV4.

TV4 rivstartar julhelgen med storslagen humorshow

Per Andersson är en av Sveriges mest älskade komiker, som gjort sig ett namn för sin oförutsägbara och energiska stil. I rutan har han medverkat i allt från Grotesco till Parlamentet, men han har även gjort succé i hyllade scenproduktioner som Book of Mormon och ART.

De senaste åren har Per Andersson gjort succé med sin scenföreställning Räkhäst – I huvudet på Per Andersson, och nu kommer vi äntligen få chansen att ta del av spektaklet även i tv. I dag, den 22 december, kommer den tv-inspelade versionen av Räkhäst –  I huvudet på Per Andersson till TV4 Play och TV4.

I föreställningen utforskas Per Anderssons oberäkneliga humorsinne och vi kastas mellan allt från skruvade karaktärer till galna sketcher, kryddade med kupletter och oväntade infall av diverse humoristiska slag.

Innan Per Andersson gav sig ut på Sverigeturné med sin show sa han följande till Malmö Live:

– Det är otroligt roligt både att äntligen få köra för större publik och att få ta Räkhäst på turné i Sverige. Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet. Räkhästen är en hyllning till fantasin. Det är mycket som är bra med vuxna grejer, men kanske tappar vi för mycket av det där härliga fantiserandet som barn har?

Missa inte humorföreställningen "Räkhäst – I huvudet på Per Andersson" i TV4 den 22 december klockan 21.00, eller på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL