Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”

Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
14 juni 2024 kl. 10:10

Här är nästa program i Bonde söker fru-världen

I dag presenterar TV4 ett nytt "Bonde söker fru"-program. Den nya satsningen fokuserar på bönder som tidigare medverkat i programmet och nu gör ett nytt försök att hitta kärleken. Programmet går under namnet "Bonde söker fru – Andra sommaren".

"Bonde söker fru" är ett av TV4:s överlägset populäraste program, så det är inte förvånande att formatet har växt sig från det ursprungliga konceptet till att få flertalet spinoff-serier. Senast under våren visades en säsong med utlandsbönder i Bonde söker fru – Jorden runt och parallellt med de traditionella säsongerna rullar även systerprogrammet Bonde söker fru – Kärlek åt alla.

I dag presenterar TV4 nästa Bonde-program som ska ta över tv-tablån. Denna gången handlar det om Bonde söker fru – Andra sommaren.

Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”
Foto: TV4.

Bonde söker fru – Andra sommaren: Ny chans på kärlek för 5 folkkära bönder

Nya "Bonde söker fru – Andra sommaren" går ut på att fem populära bönder från tidigare säsonger, som fortfarande är singlar, får en ny chans att hitta kärleken. Det betyder att du har möjligheten att söka till dem på nytt om du missade chansen förra gången de var med.

Programledare i den nya satsning är konceptets eviga fanbärare Linda Lindorff.

Bonde söker fru har under årens lopp haft en rad fantastiskt karismatiska bönder som snabbt blivit tittarfavoriter hos folket hemma i sofforna. I många fall har det blivit livslång kärlek, men det finns några som fortfarande letar efter den rätta. Därför ger vi nu fem tittarfavoriter en ny chans att hitta kärleken i tv igen, säger Linda Lindorff i ett pressutskick från TV4.

"Bonde söker fru – Andra sommaren" har premiär på TV4 Play och TV4 våren 2025.

Här är de 5 bönderna i Bonde söker fru – Andra sommaren: Sigrid, Dino, Ellinor, Sven-Arne och Per

Nedan följer de fem bönderna i programmet, med TV4:s beskrivningar av dem.

Per: Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”
Foto: TV4.

Per Solberg, 39 år, skogsbonde, Vimmerby (tidigare med i säsong 13)

Per medverkade i säsong 13 av Bonde söker fru, men är nu singel sedan ett par år. Han tror starkt på hela konceptet då det fungerade sist, även om det inte varade livet ut. Per är en positiv glädjespridare, som förutom att arbeta med skogen även förmedlar gårdar och att spela musik på fritiden. Per är gudfar till sina syskonbarn och missar aldrig en fotbollsmatch när de spelar. Pers dröm är att hitta sin soulmate, och förhoppningsvis få egna barn i framtiden.

Sven-Arne: Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”
Foto: TV4.

Sven-Arne Eriksson, 58 år, kött- och skogsbonde (tidigare med i säsong 7)

Sven-Arne fann kärleken då han var med i Bonde söker fru för 12 år sedan under säsong 7. Han hoppas finna någon att spendera tid med, både på och utanför dansgolvet.  När sonen börjat ta över gården och så är Sven-Arne sugen att på nytt hitta en partner på att dela sina intressen med och att skapa nya minnen ihop. Kanske åka på weekend eller solsemester ihop? Eller varför inte en yogaresa?

Ellinor: Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”
Foto: TV4.

Ellinor Eke Göransson, 30 år, journalist, Linköping (tidigare med i säsong 16)

Ellinor medverkade i säsong 16 av Bonde söker fru, och var då brevskrivare till bonden Filip. Hennes kärlekshistoria fick då ett abrupt slut och har engagerat många tittare som unnar henne kärlek på nytt. Ellinor är uppvuxen på en grisproduktionsgård och har hållit på med hästar hela livet. Idag kombinerar hon ett liv som journalist i stan med det lantliga gårdslivet. Hon tycker om att resa och uppleva äventyr, men även umgås med vänner och familj. Drömmen är att hitta den stora kärleken som hon i framtiden ser sig bo ihop med på landet.

Sigrid: Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”
Foto: TV4.

Sigrid Bergåkra, 51 år, hästbonde, Sörömåsen (tidigare med i säsong 11)

Sigrid medverkade i säsong 11 och gjorde ett starkt intryck med sin längtan efter passion som hon till sist fann i programmet, även om det inte höll i längden. Ett par år senare friade hon till en annan man under Bonde söker Frus 15-års jubileum, en förlovning som senare bröts. De senaste tre åren som singel har Sigrid fokuserat på sitt entreprenörskap och sina tre döttrar. Idag söker hon en trygg person som hon kan diskutera tankar och känslor med, och som vintertid kan tänka sig en resa till solen.

Dino: Populära bönder återvänder i nya ”Bonde söker fru – Andra sommaren”
Foto: TV4.

Dino Choreftis, 51 år, olivbonde, Rhodos (tidigare med i säsong 2 av Bonde söker fru – Jorden runt)

Dino var en av deltagarna i årets säsong av Bonde söker fru – jorden runt. Dino har sedan inspelningarna varit med om två tuffa MC olyckor. Han är helt återställd idag, men tiden i sjukhussängen fick honom att reflektera över hur viktigt det är att dela livet med någon i fina såväl som svåra stunder. Dino är grekisk-svensk och uppvuxen på Rhodos där han driver en stor oliv-och tomatgård. På senare tid har en längtan efter att spendera mer tid i Sverige växt sig starkare. Dino söker en framåt och aktiv tjej som uppskattar solnedgångar från segelbåten.

Till hösten kan du njuta av den 19:e säsongen av "Bonde söker fru" i väntan på "Andra sommaren" våren 2025.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL