Överraskningen i Bonde söker fru – stora kärleken jobbar med Linda Lindorff

Överraskningen i Bonde söker fru – stora kärleken jobbar med Linda Lindorff

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 22 december 2023 kl. 14:12 | Publicerad 20 december 2023 kl. 21:12

Programledaren träffar på kollega hemma hos Einar Johansson

I dagens avsnitt av "Bonde söker fru – Vad hände sen?" träffar Linda Lindorff förvånande på en kollega hemma hos brevskrivaren Einar Johansson som var med i säsong 14.

Det har återigen blivit dags för Linda Lindorff att bege sig ut i landet för att ta reda på hur det har gått med kärleken för våra bönder. Mycket har hänt sedan vi såg dem senast och det bjuds både på glada överraskningar och starka historier i Bonde söker fru – Vad hände sen?.

Överraskningen i Bonde söker fru – stora kärleken jobbar med Linda Lindorff
Einar Johansson. Foto: TV4

Einar Johansson stora kärlek är en person som Linda känner till

Det har gått tre år sedan Einar Johansson var en av skogsbonden Patrik Fernlunds brevskrivare i Bonde söker fru 2020. När det till sist stod mellan Einar och Pontus Quist, valdes Einar bort. I dagens avsnitt av Bonde söker fru – Vad hände sen? berättar Einar om att han minns när han stod utanför Sundbyholms slott och såg Patrik för första gången och de fick den första ögonkontakten med varandra.

– Det var som att hjärtat tog en extra kullerbytta på något sätt. Det kändes som att där är han, där står han, han som jag väntat på ungefär. Sedan visade det sig lite längre fram efter några veckor att han var ju inte mannen i mitt liv, berättar Einar. 

Där och då, i den stunden, tog Einar beslutet ganska hårt och tyckte att det var väldigt jobbigt. Men allt händer av en anledning och idag bor Einar ihop med sin stora kärlek, en person Linda Lindorff förvånande känner till.

Johan Holmgren i Nyhetsmorgon
Johan Holmgren i Nyhetsmorgon. Foto: TV4

Linda vid första mötet med Einars fästman: "Dig känner ju jag igen, vi är ju kollegor!"

Idag är Einar förlovad med sin stora kärlek och det är en person som förvånande är en kollega till Linda, som brukar synas i tv-rutan på TV4:s Nyhetsmorgon. Barnsjuksköterskan och fästmannen Johan Holmgren brukar nämligen sitta i morgonsoffan.

– Johan! Dig känner ju jag igen, vi är ju kollegor! utbrister Linda, när hon träffar Einars sambo och fästman för första gången.

När resan tog slut för Einar i Bonde söker fru 2020 var han inte redo för att träffa någon. han hade förlikat sig med att vara singel ett bra ta framöver. Men det var många som hörde av sig och Johan var en av dem. Det var en kompis till Johan som pitchade in att han skulle höra av sig till Einar, och det gjorde han – tre gånger utan framgång. Runt den fjärde gången han hörde av sig så fick de till en dejt och tur var väl det! 

"Bonde söker fru – Vad hände sen?" kan finns att streama på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL