Ny deltagare i Så mycket bättre 2024 – sista artisten presenterad

Ny deltagare i Så mycket bättre 2024 – sista artisten presenterad

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
17 maj 2024 kl. 09:41

Stjärnskottet Kerstin Ljungström gör listan över artister i Så mycket bättre komplett

Under morgonen avslöjade TV4 den sista artisten som kommer att medverka i "Så mycket bättre" 2024. Det är Kerstin Ljungström som gör profiler som Alba August, Arja Saijonmaa och Andreas Lundstedt sällskap.

I höst är det dags för en ny säsong av TV4:s omåttligt populära underhållningsprogram Så mycket bättre, där kända svenska artister tolkar varandras låtar.

Tidigare under maj har flera deltagare i Så mycket bättre 2024 presenterats och under Nyhetsmorgon avslöjades i dag den sista artisten i startfältet. Det är stjärnskottet Kerstin Ljungström som gör deltagarlistan komplett.

Kerstin Ljungström blir den sista artisten som ansluter till Så mycket bättre 2024

Kerstin Ljungström slog igenom som artist så sent som 2022 med sin låt "Ex". Nu gör hon profiler som Alba August, Seinabo Sey, Arja Saijonmaa, Dregen och Andreas Lundstedt med flera sällskap i årets upplaga av Så mycket bättre.

LÄS OCKSÅ: Alla artister i Så mycket bättre 2024

Trots att svenska folket fått upp ögonen för henne först under de senaste två åren är hon knappast ny i branschen. Ljungström har under en längre tid varit aktiv som musikproducent och låtskrivare, och hon har arbetat med artister såsom Agnes, Så mycket bättre-kollegan Seinabo Sey, Oscar Zia och Daniela Rathana. Samarbetet med Agnes resulterade dessutom i en Grammis-vinst för albumet Magic Still Exists i kategorin Årets kompositör.

– Jag blev superglad och sa ja direkt. Inget så här vänta 24 timmar och suga på karamellen, inget sånt. Jag [sa] bara "ja, jag vill vara med", säger Kerstin Ljungström i Nyhetsmorgon om sin medverkan.

"Så mycket bättre" 2024 sänds på TV4 och TV4 Play under hösten.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL