Alla artister som är klara för Så mycket bättre 2024

Alla artister som är klara för Så mycket bättre 2024

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 17 maj 2024 kl. 08:05 | Publicerad 07 maj 2024 kl. 10:05

Här är namnen som TV4 presenterat

I den här artikeln samlar vi alla de artister som blir klara för att medverka i "Så mycket bättre" 2024 på TV4. Vem av dem ser du mest fram emot att följa?

Musikprogrammet Så mycket bättre började sändas i oktober 2010 och sedan dess har det varit ett givet inslag hos de svenska TV-tittarna. I höst är det dags för en ny säsong och redan nu börjar TV4 att presentera sina deltagare. I går fick vi veta att storstjärnan Alba August kommer att vara med, och nu kan vi dela med oss av ytterligare två namn. Det rör sig om Andreas Lundstedt och Peo Thyrén, som visat upp sig i Efter fem.

Alla artister som är klara för Så mycket bättre 2024
Andreas Lundstedt och Peo Thyrén i "Efter fem". Foto: TV4.

"Det var dags att de ringde"

Många tittare kommer att ha bra koll på både Lundstedt, som är en känd sångare från popgruppen Alcazar, och Thyrén som sjunger och spelar bas i kultbandet Noice. I Efter fem  säger de två följande om sin medverkan i programmet:

– Att det är jubileum tänker man inte på, men det är pirrigt, man vill göra så bra från sig som möjligt och tolkningarna av låtarna man ska göra rättvisa. Hoppas att artisterna som man ska tolka kommer tycka om det, annars blir det jobbigt, säger Lundstedt. 

– Jag tyckte att det var dags att de ringde. Jag har varit hos en sångpedagog så sent som i dag. Jag försöker ta itu med att träna och hålla mig i form. Sen tänker man på vilka kläder man ska ha och inte minst studion där man ska jobba med låtarna man ska tolka, säger Thyrén.  

Listan kompletteras med ytterligare namn

Förutom Alba August, Andreas Lundstedt och Peo Thyrén kan vi nu meddela att Seinabo Sey och Simon Superti är klara för Så mycket bättre 2024. De två presenterades i soffan på Nyhetsmorgon och hade positiva saker att säga om sin medverkan. Seinabo Sey avslöjar att hon fått frågan flera gånger om att vara med i programmet, men att hon inte kunnat på grund av tidsbrist.

– Jag har velat vara mycket i studion, saker och ting tar mycket tid att göra. Så för att klara av att göra min vanliga musik behöver jag tid, säger hon och understryker att hon nu behöver en ny utmaning, vilket programmet onekligen kommer att ge henne.

– Det ska bli sjukt kul. Jag är där för att tolka låtar, säger Simon Superti som jobbat med flera stora artister i sin karriär men då i rollen som producent. Sedan en tid tillbaka gjorde han sin solodebut som artist och känner sig nu redo för att ta nästa kliv in i det svenska folkhemmet.

Under lördagsmorgonden den 11 maj presenterades artisten Arja Saijonmaa som sjätte artist i Så mycket bättre 2024. Hon fick sitt genombrott på slutet av 70-talet och har sedan dess gjort 35 album. Hon har även varit med i Melodifestivalen tre gånger där hon slutade tvåa 1987 med låten Högt över havet som Lasse Holm skrev.

– Så det är som att hoppa i ett nytt paket och se vad det kan bringa ut. Jag är mycket ambitiöst inställd, säger hon i Nyhetsmorgon.

Alla artister som är klara för Så mycket bättre 2024
Foto: Filmtopp Int.

Alla artister som är klara för Så mycket bättre 2024

I den här artikeln kommer vi att samla alla artister som blir klara för att vara med i den nya säsongen av Så mycket bättre, så se till att bokmärka artikellänken. Hittills är följande artister bekräftade för att medverka: 

  • Alba August
  • Andreas Lundstedt
  • Arja Saijonmaa
  • Peo Thyrén
  • Seinabo Sey
  • Simon Superti
  • Lou Elliotte/Louise Lennartsson
  • Dregen
  • Per Persson

"Så mycket bättre" 2024 har premiär på TV4 och TV4 Play i höst.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL