Marko & Irma säsong 2 – detta vet vi

KLART: Marko & Irma säsong 2 blir av: "Några konstiga saker ska vi göra"

  • C More
Filmtopp
11 maj 2023 kl. 12:05

Succéduon återvänder

Efter succén med den första säsongen av "Marko & Irma" är det nu bekräftat att det även blir en säsong 2 av programmet. Det avslöjar den älskade duon själva i "Nyhetsmorgon" och på sociala medier.

"Marko & Irma" förgyllda mångas liv i början av året när den första säsongen av programmet rullade på TV4, TV4 Play och C More. Då fick vi följa med son och mor, Marko "Markoolio" Lehtosalo och Irma Lehtosalo, i deras liv. I fokus stod byggandet av ett hus för mamma Irma och den underbara jargongen mellan henne och kändissonen förvandlade dem omedelbart till en älskvärd tv-duo.

Även om själva husbygget låg som ramverk för avsnitten, så var det relationen mellan Marko och Irma som var den stora behållningen för många tittare. Trots det färdigställda huset var det därför inte helt oväntat att många tittare önskade att få se mer av duon i rutan framöver – och nu kan vi bekräfta att deras önskan blir verklighet.

KLART: Marko & Irma säsong 2 blir av: "Några konstiga saker ska vi göra"
Marko & Irma återvänder med en säsong 2. Foto: TV4.

Marko och Irma bekräftar säsong 2: "Några konstiga saker ska vi göra"

Under förmiddagen den 11 maj avslöjade Marko och Irma själva på sociala medier att de nu börjar spela in en andra säsong av "Marko & Irma". Kort därefter tittade de också in digitalt hos Nyhetsmorgon där de åter bekräftade nyheten.

Exakt vad som kommer att vara fokus i den nya säsongen nu när husbygget är färdigt är inte helt och hållet klart ens för de två huvudpersonerna.

– Vi vet inte till hundra procent vad vi ska hitta på. Vi har lite idéer. Några konstiga saker ska vi göra, absolut, och några bra saker, säger Marko i Nyhetsmorgon.

Fokuset ser dock fortsatt ut att vara kopplat till huset. Irma vill bl.a. att tomten ska rensas och Marko pratar om att få testa på saker som man tidigare tänkt att man vill testa. Oavsett vad de kommer att bjuda på verkar både mor och son se fram emot en ny säsong.

– Vi hade ju väldigt roligt förra säsongen när vi spelade in, så vi är väldigt glada för att det blir en säsong till, säger Marko.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av TV4 (@tv4)

Då kommer säsong 2 av Marko & Irma

I Instagram-avslöjandet om att det blir en säsong 2 av Marko & Irma avslöjar duon också när den nya säsongen kommer. Något specifikt datum är inte spikat, men Marko och Irma säger att den nya säsongen kommer att släppas i början av 2024.

Med tanke på att säsong 1 hade premiär i mitten av januari är det inte osannolikt att premiärdatumet för den andra säsongen också landar där omkring.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL