Lasse Kronér återvänder till Bingolotto – comeback efter 20 år

Lasse Kronér ställer in sin comeback i Bingolottos midsommarprogram

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
21 juni 2024 kl. 15:55

Tvingas kasta in handduken i sista minuten

I dag var det tänkt att Lasse Kronér skulle göra efterlängtad comeback i "Bingolotto", när Lotta Engberg och Daniel Norberg bjudit in för midsommarbingo och allsång. Så blir inte fallet, då Lasse Kronér tvingas ställa in på grund av sjukdom.

Hela 20 år har passerat sedan Lasse Kronér tackade för sig som programledare för Bingolotto. Sedan dess har han många gånger fått förfrågan om att återvända, men utan att det blivit av. På midsommarafton var tanken att Kronér skulle göra efterlängtad comeback i programmet, något som avslöjades till glada tillrop redan i maj.

Nu har glädjen inför dagens midsommarbingo kommit av sig en aning. Programledarna Lotta Engberg och Daniel Norberg får nämligen klara sig utan Lasse Kronér när det ska bjudas på allsång parallellt med bingospel i kvällens sändning.

Lasse Kronér ställer in sin comeback i Bingolottos midsommarprogram
Lasse Kronér i "The Island Sverige". Foto: Warner Bros. Discovery.

Lasse Kronér sjuk – missar Bingolottos midsommarbingo

I ett pressmeddelande framgår det att Lasse Kronér har blivit sjuk och att han därför tvingas kasta in handduken inför kvällens sändning.

– Jag har längtat tillbaka till den studion sedan 2004 och äntligen igen tillsammans med Lotta. Men jag får för första gången i en 44-årig karriär ställa in. Tyvärr, säger Kronér själv i pressutskicket.

Lasse Kronér utvecklar för Aftonbladet att han har varit sjuk hela veckan:

– Jag har gjort tv med covid, hög feber, halsont, magsjuka. Ja allt du kan tänka dig. Till och med sorg. Men nu fick jag ge mig.

Den folkkäre profilen beskriver det också som "otroligt jobbigt" att behöva ställa in.

Dagens midsommarbingo i Bingolotto kommer att varva underhållning och allsång med fyra vändor bingo, och det var tänkt att Kronér skulle ta plats på scen tillsammans med Elisabeth Andreassen. Lyckligtvis lämnas Andreassen inte helt ensam, utan en ersättare har kallats in i form av musikern och skådespelaren Johan Östling.

Bingolottos midsommarbingo följer du på TV4 fr.om. kl. 20.00 i kväll.

LÄS OCKSÅ: Tv-tips för midsommarhelgen

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL