Kommer C/o Segemyhr tillbaka? Johan Ulvesons svar om seriens framtid

Kommer C/o Segemyhr tillbaka? Johan Ulvesons besked om seriens framtid

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
12 maj 2024 kl. 17:05

"Det har faktiskt funnits lite trevare"

I ett samtal med Filmtopp diskuterar skådespelaren Johan Ulveson en eventuell comeback för den klassiska sitcom-serien "C/o Segemyhr".

Många minns vi den älskade komediserien C/o Segemyhr som rullade på TV4 under slutet av 90-talet och en bit in på 00-talet. I den får vi följa med den kämpande egenföretagaren Fredrik Segemyhr, spelad av Johan Ulveson, som sliter med sin affärsverksamhet. På grund av omständigheterna tvingas han ta in flera inneboende för att kunna pröjsa sin dyra lägenhet på Östermalm.

I serien som bland annat skrivits av Erik Haag, ser vi även Sussie Eriksson i rollen som Segemyhrs flickvän Cilla, och Lennart Jähkel och Olle Sarri som de två hyresgästerna Anton och Jan-Olov. 

Kommer C/o Segemyhr tillbaka? Johan Ulvesons besked om seriens framtid
Foto: TV4.

Kommer C/o Segemyhr tillbaka?

Sett till hur älskad hans gamla komediserie är tog vi chansen att prata med Johan Ulveson, som snart fyller 70 år, för att höra om det finns någon som helst möjlighet att serien kommer tillbaka. Han avslöjar då att det funnits tankar på att göra en ny säsong, om än små sådana.

– Det finns inga konkreta planer för det. Det har faktiskt funnits lite trevare, men det har inte blivit någonting av det, säger Johan Ulveson till Filmtopp och fortsätter:

– Jag höll på att säga gudskelov, men jag menar inte riktigt det, jag menar både gudskelov och … det är både skönt och lite så här, ”ja, kanske?”. 

När vi precis tror att det visst finns en chans för serien att kunna komma tillbaka, så slår Ulveson hål på drömmarna:

– Men jag ska nog säga att det är ett avslutat kapitel.

Nej, om vi ska tro på Johan Ulvesons ord så ser det inte ut att bli någon mer säsong av C/o Segemyhr. Filmtopp håller dig uppdaterad om läget skulle komma att ändras längre fram.

För stunden finns inte "C/o Segemyhr" att se i sin helhet, men det finns en hel del goa klipp på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL