Anna Brolin varnar tittarna: "MYCKET dramatisk" säsong av Farmen väntar

KLART: Då släpps Farmen 2024 – premiärdatumet spikat

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 14 december 2023 kl. 08:12 | Publicerad 11 december 2023 kl. 15:12

Inte långt kvar tills dokusåpan återvänder

"Farmen" är ett av Sveriges mest uppskattade realityprogram. Nu avslöjar TV4 när vårens säsong kommer att dyka upp i de svenska hushållen.

Långt bort från moderniteter som uppkoppling och smarta telefoner samt el och rinnande vatten, lever ett antal deltagare som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden kämpar de i en hård tävling med taktik och rackarspel.

Med sina tydliga premisser och minnesvärda deltagare har Farmen blivit en av de största realityserierna på svensk mark. Redan i augusti avslöjade programledare Anna Brolin att den nästkommande säsongen kommer att bli "mycket dramatisk". Sett till hur högt dramamätaren brukar slå i vanliga fall är vi givetvis rejält nyfikna på vad hon menar.

Farmen 2023
Ur fjolårets säsong av "Farmen". Foto: TV4

Då släpps Farmen 2024 – premiärdatumet spikat

I dag gick TV4 ut med sina premiärer för våren 2024 där flera stora program listades. Däribland Bäst i test, Renées brygga, Sveriges Mästerkock, Drömkåkar utomlands, Robinson, Masked Singer, Bäckström och, så klart, Farmen. I pressmeddelandet framkommer det att Farmen återvänder redan den 7 januari.

Det är tydligt att TV4 – trots sina många skrotade program – håller hårt i taktpinnen och bjuder på flera av landets största TV-sensationer. Håll dig uppdaterad på Filmtopp för de senaste nyheterna inom film, tv och streaming.

Farmen 2024 har premiär den 7 januari på TV4 och TV4 Play. Scrolla vidare eller klicka här för att se vilka som är den nya säsongen av Farmens deltagare.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL