Robinson och Sveriges mästerkock – här är vårens nyheter på TV4 Play

Robinson, Farmen och Sveriges mästerkock – så ser våren ut på TV4 Play

Axel Diedrichs
Uppdaterad 14 december 2023 kl. 08:12 | Publicerad 11 december 2023 kl. 15:12

En mängd titlar till streamingtjänsten i början på nästa år

Nu har TV4 gått ut med deras planerade nyheter för våren 2024. "Farmen", "Robinson" och "Sveriges mästerkock" kommer alla tillbaka med nya säsonger.

Det har varit mycket kritik mot TV4 som valt att stoppa flera av sina tittarfavoriter. Men tittar vi på tablån som de delar med sig av med nyheter inför våren 2024 så ser det likväl ut att bli en väldigt stark period för kanalen. Förutom att andra stora favoriter som RobinsonFarmen och Sveriges mästerkock återvänder, så får vi även se när Bäst i test flyttar över till TV4. Likaså släpper de nya säsonger av Marko & Irma, komediserien Likea och Masked Singer. Vidare återser vi formatet Bonde söker fru – jorden runt.

Något annat om ska lyftas fram är att vi även får se biofilmen Ett sista race med David Hellenius och Malin Åkerman släppas för streaming och TV under våren. Med det här draget anammar man samma strategi som världens ledande streamingtjänster NetflixDisney+ och Apple TV+ gjort sig kända för med att visa originalproduktioner på bio innan man släpper dem till prenumeranterna.

Robinson, Farmen och Sveriges mästerkock – så ser våren ut på TV4 Play
Storfilmen "Ett sista race" kommer till TV4:s kanaler. Foto: SF Studios / TV4.

Här är nya filmer och serier på TV4 Play våren 2024

Astrid Lindgrens älskade filmer

Dokumentärserie om historien bakom Astrid Lindgrens filmer. Hör personerna som var med berätta om hur filmerna gjordes, vad som hände bakom kameran och om tiden som barnskådespelare. Några av Sveriges mest folkkära artister berättar också om sina favoritscener och repliker i en fängslande blandning av anekdoter, minnen och arkivklipp.

Premiär den 2 januari på TV4 Play och TV4.

Farmen kommer tillbaka med ny säsong 2024
Foto: TV4.

Farmen 2024

Långt bort från moderniteter som uppkoppling och smarta telefoner samt el och rinnande vatten, lever ett antal deltagare som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden kämpar de i en hård tävling med taktik och rackarspel. Under ledning av Anna Brolin. Här ser du alla deltagare från den nya säsongen. Vem av dem känns spontant som vinnaren av en halv miljon kronor?

Den nya säsongen av "Farmen" 2024 har premiär den 7 januari på TV4 Play och TV4.

Sjung tillsammans mot cancer

Direktsänd gala med folkkära artister, starka berättelser och en hoppfull inblick i forskningens framsteg när Cancerfonden samlar in pengar till forskning som räddar liv.

"Sjung tillsammans mot cancer" har premiär den 8 januari på TV4 Play och TV4.

Renées brygga 2024

Renée Nyberg bjuder in kända och intressanta svenskar som hon är nyfiken på att lära känna mer till en ö i Stockholms skärgård. Det blir förtroliga samtal om livet men också mycket skratt och upptåg.

"Renées brygga" har säsongspremiär den 9 januari på TV4 Play och TV4.

Robinson, Farmen och Sveriges mästerkock – så ser våren ut på TV4 Play
"Sveriges mästerkock" på väg tillbaka med ny säsong. Foto: TV4.

Sveriges mästerkock

I det populära programmet fortsätter svenska amatörkockar att tävla med sina kulinariska kunskaper inför en tuff jury. Ingen sitter säkert och det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Juryn består av Tommy Myllymäki, Tom Sjöstedt och Mischa Billing

Den nya säsongen av Sveriges mästerkock har premiär den 10 januar på TV4 Play och TV4. 

Drömkåkar utomlands

Under två års tid får vi följa svenskar som förverkligar sin dröm utanför Sveriges gränser. Alla har sina egna visioner och utmaningar när hus ska renoveras och rötter ska sättas i det nya landet. Under resans gång varvas även våra våra deltagares drömmar med oförutsedda problem med relationer, pengar, myndigheter och kulturkrockar. Maria Forsblom leder programmet.

"Drömkåkar utomlands" har premiär den 10 januari TV4 Play och TV4.

Alla deltagare i nya säsongen av Bäst i test på TV4 – premiär 2024
Tittarfavoriten "Bäst i test" flyttar över till TV4. Foto: TV4.

Bäst i test – första säsongen på TV4

Radarparet Babben Larsson och David Sundin kommer tillbaka med nya knasiga tester när Bäst i test drar igång på TV4. Under tio avsnitt kommer paneldeltagarna Johan Petersson, Maria Lundqvist, Behrouz Badreh, Charlotta Björck och Mauri Hermundsson att få sätta sin kreativa lösningsförmåga på prov när de utsätts för Sveriges mest kluriga, oväntade och roliga tester. Som vanligt under stress och press.

Den nya säsongen av "Bäst i test" 2024 har premiär den 12 januari TV4 Play och TV4.

Hela kändis Sverige bakar 2024

Svenska kändisar sätter sina bakkunskaper på prov och bakar sitt bästa för att imponera på den stenhårda juryn för chansen att vinna 50 000 kronor till välgörenhet. Under tidspress ska de baka allt från ljuvliga småkakor till magnifika tårtor.

"Hela kändis Sverige bakar" 2024 har premiär på TV4 Play och TV4 under våren.

Marko & Irma får en andra säsong: "Folk har glömt bort vad jag heter"
Foto: TV4.

Marko & Irma säsong 2

Vi får återigen hänga med Marko och Irma i deras vardag på Ingarö i Stockholms skärgård. Såväl glädjeämnen som motgångar i samband med husbygget, varvas med vardagliga bekymmer, utflykter & upptåg – och allt genomsyras av deras villkorslösa mor-son-kärlek.

"Marko & Irma" säsong 2 har premiär på TV4 Play och TV4 under våren.

Bonde söker fru – jorden runt 2024

Bonde söker fru åker jorden runt för ett storslaget kärleksäventyr. Följ svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands samtidigt som de drömmer om att träffa den stora kärleken.

"Bonde söker fru – jorden runt" har premiär på TV4 Play och TV4 under våren.

Ett sista race

Den svenska biofilmen om streetracing-legenden Dennis som levt hela sitt liv på fel sida om lagen, kommer så småningom till streaming. På rollistan ser vi David HelleniusMalin Åkerman och Jonas Karlsson med flera.

"Ett sista race" har premiär på på TV4 Play och TV4 under våren.

Bachelorette Sverige 2024

Ett nervkittlande äventyr där en kvinna med framgång i karriären men ännu inte i kärleken får chansen att lära känna en grupp män i ett semesterparadis. På dramatiska rosceremonier måste hon välja vilka som får fortsätta tävla om hennes hjärta.

Anders Lundin kommer tillbaka som programledare över "Robinson" våren 2024. Foto: TV4.

Robinson våren 2024

På en ödslig plats kämpar deltagarna mot naturens krafter och gör upp i spektakulära tävlingar i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. I örådet avgörs vilka som får stanna kvar i tävlingen. Programledare är den här gången Anders Lundin.

Nästa säsong av "Robinson" 2024 släpps på TV4 Play och TV4 under våren.

Sveriges mästerkock VIP

Förutom huvudtävlingen, så återser vi även det omtyckta sidoprogrammet. Här kavlar svenska kändisar upp ärmarna och satsar allt för att laga mat på toppnivå. Inför den tuffa juryn visar de upp sina kulinariska kunskaper och det gäller att briljera i varje moment för att ha chansen att bli Sveriges mästerkock VIP.

"Sveriges mästerkock VIP" har premiär på TV4 Play och TV4 under våren.

Robinson, Farmen och Sveriges mästerkock – så ser våren ut på TV4 Play
Tittarfavoriten "Masked Singer" snart tillbaka. Foto: TV4.

Masked singer 2024

Följ med när tolv välkända personer gör upp i en av världens mest spektakulära sångtävlingar. Kändisarnas identitet hålls hemlig bakom sagolika masker och det är upp till expertpanelen att klura ut vilka som döljer sig bakom kreationerna.

Den nya säsongen av "Masked Singer" 2024 har premiär på TV4 Play och TV4 under våren.

Elitstyrkans hemligheter 2024

En av världens tuffaste utmaningar väntar de 18 kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Påfrestningarna är enorma och få klarar det.

Den nya säsongen av "Elitstyrkans hemligheter" 2024 har premiär på TV4 Play och TV4 under våren.

Likea kommer tillbaka med säsong 2 våren 2024
En ny säsong av "Likea" väntar tittarna. Foto: TV4.

Fler premiärer på TV4 och TV4 Play våren 2024

  • Oxen – dansk dramaserie om militären (vintern)
  • The Golden boy – turkiskt familjedrama (1 januari)
  • The Gold – brittisk dramaserie om händelserna kring Brink’s-Mat-rånet 1983 (15 januari)
  • Dr. Death – Paolo Macciarini – serie på en podcast som har fördjupat sig i olika medicinska fall (18 januari)
  • Bortom paradiset – en spin-off på Mord i paradiset (23 januari)
  • Nora Sand – Flickorna på Englandsbåten – drama om en utrikeskorrespondent för en dansk tidning som börjar gräva i ett gammalt fall (18 februari)
  • Ufo-mysteriet med Felix Herngren – undersökande programserie som ska övertyga tittarna om att ufon visst finns (våren)
  • Likea säsong 2 – fortsättning på komediserie av och med Felicia Danielsson och Vera Herngren (våren)
  • Happy jävla Pride – känslomässig berg-och dalbana om en fartfylld vecka under Stockholm Pride (våren)
  • Bäckström säsong 3 – kriminalserien på Leif GW:s böcker med Kjell Bergqvist i spetsen fortsätter (våren)
  • Knycketrz & snutjakten – biofilm om familjen Knyckertz senaste äventyr (våren)

Notera att program kan tillkomma och att förändringar kan ske.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL