Gunde Svan

Känslosamma ögonblicket för Gunde Svan i premiären av Renées brygga 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 19:01 | Publicerad 09 januari 2024 kl. 19:01

Starkt samtal om relationen till farfar

Under åtta avsnitt tar nu Renée Nyberg emot nya gäster på sin brygga i Stockholms skärgård. I säsongens första avsnitt gästar Gunde Svan tillsammans med sin son Ferry Svan Det blir extra känslosamt för Gunde Svan när han öppnar upp om att vara pappa.

Premiär för Renées brygga i TV4
Renée Nyberg, Gunde Svan, Filip Lamprecht, Kristin Kaspersen, Ferry Svan. Foto: TV4.

Känslosamma ögonblicket för Gunde Svan i premiären av Renées brygga 2024

Det har blivit dags för den efterlängtade premiären av det folkkära programmet Renées bryggaTV4. I idyllisk sommarmiljö gästar Gunde Svan tillsammans med sin son Ferry Svan, samt Kristin Kaspersen med sonen Filip Lamprecht Renée Nybergs brygga ute i Stockholms skärgård.

Väl på plats öppnar Gunde upp sig om hur livet tog en vändning när han blev pappa.

– Det började när vi fick barnen, att jag fick mycket lätt till tårar. Det räckte att de gjorde någonting i skolan så kunde jag börja gråta, berättar Gunde för Renée.

Renées brygga har premiär 9 januari på TV4 Play och TV4.
Gunde Svan. Foto: TV4.

"Han var den förebild för mig som jag vill vara för mina barn"

Renée konstaterar att den största meningen i Gundes tidigare liv var att vinna, sedan ställer hon frågan om vad meningen med hans liv är i dag och vad han tycker är det viktigaste att lämna efter sig.

– Som det har varit då så är det ju fortfarande att vara förälder, fast jag har så vuxna barn. Jag har tänkt likt min far att jag ska lämna ifrån mig någonting efteråt som är någonting bättre än när jag kom. Jag tänker på farfar, han var den förebild för mig som jag vill vara för mina barn, säger Gunde samtidigt som tårarna rinner längst hans kinder.

Missa inte den varma premiären av "Renées brygga" den 9 januari på TV4 Play och TV4. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL