Då har Elitstyrkans hemligheter 2023 premiär – alla deltagare

JUST NU: Petra Malm avslöjar – Elitstyrkans hemligheter färdiginspelad

  • TV4 Play
Filmtopp
02 oktober 2023 kl. 18:10

Den fjärde säsongen är på ingång

I "Efter fem" berättar nu Petra Malm att "Elitstyrkans hemligheter" kommer tillbaka med en ny säsong. Enligt TV-profilen är en ny säsong redan inspelad.

Elitstyrkans hemligheter har snabbt blivit en stor tittarfavorit på TV4. Reality-serien, som belönades med Kristallen i kategorin årets dokusåpa 2021, har rullar i tre säsonger och det är många som längtar efter fler, spännande avsnitt.

Efter sammanslagningen mellan TV4 Play och C More har det skett en hel del förändringar i kanalens utbud, något som har gjort många oroliga över Elitstyrkans framtid. Bland de program som oväntat pausats på kanalen hittar vi Let's Dance, Parlamentet, Biggest Loser och Wild Kids – se hela listan här. Ingen tycks med andra ord gå säkert.

Elitstyrkan säsong 4 färdiginspelad
Elitstyrkan kommer tillbaka med en fjärde säsong. Foto: TV4

Petra Malm avslöjar – Elitstyrkans hemligheter färdiginspelad

Med det sagt kan vi nu bekräfta att Elitstyrkans hemligheter inte är ett program som har drabbats av TV4:s nedskärningar och omstrukturering. I en intervju i Efter fem berättar nämligen programledare Petra Malm att vi kommer att få se mera.

Det är i samband med premiären av Robinson, som programledaren meddelar att Elitstyrkans hemligheter säsong 4 har spelats klart.

"Största skillnaden mellan produktionerna är att deltagarna i Elitstyrkan tränar, medan deltagarna i Robinson förbereder sig på olika sätt. En del tränar inte alls utan tar det som det kommer," säger Malm i Efter fem.

Petra Malm
Petra Malm leder nu Robinson. Foto: TV4

Aktuell med Robinson

Petra Malm syns just nu i en annan tittarfavorit hos TV4, nämligen Robinson, som hon leder för andra gången. Värt att veta är att det i år genomförs vissa förändringar i det älskade tävlingsprogrammet.

Något premiärdatum för Elitstyrkans hemligheter säsong 4 finns inte i dagsläget, men troligtvis återser vi realityserien under våren 2024.

Håll dig uppdaterad på Filmtopp.se.

NÄSTA ARTIKEL