Stora ändringen i Robinson som du inte får missa

Stora ändringen i Robinson som du inte får missa

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 03 oktober 2023 kl. 13:10 | Publicerad 02 oktober 2023 kl. 18:10

Ändringen som tittarna måste se upp för

Det är äntligen dags för en ny säsong av ett av Sveriges mest älskade tv-program – "Robinson" är tillbaka för att underhålla oss ännu en gång. Den nya säsongen innehåller en rad förändringar och det finns specifikt en stor ändring som tittare för vara vaksamma på om de inte vill missa något.

I dag är det äntligen dags för höstens säsong av Robinson, där nya deltagare bosätter sig på en öde plats – denna gången i Filippinerna – för att ta upp kampen mot såväl naturens krafter som varandra – allt med målsättningen att bli den som får lyfta Robinson-statyetten och åka hem med en halv miljon kronor.

För de hängivna fansen av Robinson är det viktigt att vara medveten om de stora förändringar som har gjorts, för är man inte det riskerar man att missa några av tävlingens mest avgörande moment.

Stora ändringen i Robinson som du inte får missa
Foto: TV4.

Stora ändringen i Robinson som du inte får missa – nytt sändningsschema

En av de stora förändringarna i den nya säsongen av Robinson är att Petra Malm återvänder som programledare. I och med detta gör hon alltså sin andra säsong som programledare för Robinson.

För tittarna är det dock en annan ändring som är viktigt att vara vaksam på – och det är det nya sändningsschemat för programmet. Föregående säsong sändes ett längre söndagsavsnitt som inkluderade det ikoniska Örådet, men detta avsnittet utgår den nya säsongen.

Istället kommer dessa avsnitt att flytta till torsdagar. Vill man inte missa vem som blir utröstad är det här med andra ord en ändring som är viktig att notera.

Här kan du läsa om deltagarna i Robinson, hösten 2023.

NÄSTA ARTIKEL