Gunilla Perssons kyliga möte med Leif GW – ignorerades på Nyhetsmorgon

Gunilla Perssons kyliga möte med Leif GW – fick dissen på Nyhetsmorgon

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
12 februari 2024 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

"Inte precis de bästa vännerna"

När Gunilla Persson gästade "Nyhetsmorgon" hade hon ett iskallt möte med Leif GW Persson bakom kulisserna. Profilen ignorerade hennes närvaro fullständigt.

Gunilla Persson är dubbelt upp i ropet. Inte bara ska hon driva restaurang i ett realityprogram, på lördag ska hon medverka i Melodifestivalen för att sjunga inför det svenska folket. I helgen var hon därför och gästade Nyhetsmorgon där Anders Pihlblad intervjuade Gunilla och hennes dotter Erika. Men innan det var dags för de två att slå sig ned på soffan i studion, hade Gunilla ett svalt möte med en viss kriminolog.

Gunilla Perssons kyliga möte med Leif GW – fick dissen på Nyhetsmorgon
Foto: TV4.

Gunilla Perssons kyliga möte med Leif GW – ignorerades på Nyhetsmorgon

Under söndagsförmiddagen befann sig Sveriges mest profilerade kriminolog Leif GW Persson befann i Nyhetsmorgon-studion för att i vanlig ordning kommentera de senaste brottsnyheterna. Att även Gunilla Persson fanns på plats var något han såg ut att försöka ignorera. I ett klipp som hon delat på Instagram ser vi hur hon smyger sig bredvid honom utan att han på något sätt vänder blicken mot henne.

– Inte precis de bästa vännerna idag på Nyhetsmorgon, TV4, skriver Gunilla Persson på Instagram och menar att Leif GW Persson låtsades om som att han inte kände igen henne. 

– Hade lust och gå fram och prata med honom och ställa honom lite frågor, men Erika kom emellan och fick mig att lova att inte göra det, fortsätter hon.

Efteråt kom Gunilla att göra sin intervju med Anders Pihlblad där hon diskuterade Melodifestivalen, livet i stort och sedan släppte fram dottern Erika som fick svara på frågor runt hennes mammas involvering i den stora musiktävlingen.

Varför är Gunilla Persson och Leif GW Persson ovänner?

Så varför behöver det bli stel stämning mellan de två profilerna? Den främsta anledningen är förmodligen det som inträffade 2018 när Gunilla Persson förlorade en stämning mot Försäkringskassan som ville att hon skulle betala tillbaka omkring 400 000 kronor. Hon tänkte då inte betala dem, vilket Leif GW ansåg borde leda till arrestering följt av fängelsestraff. 

Gunilla svarade då Leif GW genom en intervju med Aftonbladet där hon sa att hon skulle stämma honom för förtal med målet att få honom i fängelse.

– Att fara med dessa lögner ska han få betala för, sade hon då.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL