KLART: Gunilla Persson gör comeback i reality – ska driva restaurang

KLART: Gunilla Persson gör comeback i reality – ska driva restaurang

  • Viaplay
Axel Diedrichs
30 januari 2024 kl. 10:01

Nytt TV-äventyr väntar Gunilla

Efter Anna Anka och Maria Montazami är det nu dags för Gunilla Persson att tävla i det populära norska realityprogrammet ”Camp Kulinaris" på Viaplay.

Hur blir det om man sätter Gunilla Persson i ett restaurangkök? Förmodligen en hel del drama. I den norska realityserien Camp Kulinaris, vars sjunde säsong är en av nyheterna på Viaplay under våren 2024, är det dags för profilen att servera olika sorters maträtter tillsammans med proffs. Om mindre än ett par månader får tittarna veta hur det går för Gunilla.

KLART: Gunilla Persson gör comeback i reality
Foto: Viaplay.

KLART: Gunilla Persson gör comeback i reality

I realityserien Camp Kulinaris ska kända deltagare tillaga och servera maträtter i olika teman. Tillsammans med mästerkocken Kjartan Skjelde ska de bo, leva och driva en restaurang i Portør. Mot slutet av varje vecka måste två av deltagarna tävla i en matlagningskamp där en till slut måste ta av sig förklädet och lämna restaurangen.

Efter många spännande veckor fyllda med livliga diskussioner, färgstarka personligheter och mycket skratt kommer vinnaren av Camp Kulinaris 2024 att koras. I detta populära, norska, matlagningsprogram har flera svenskar tidigare varit med och tävlat såsom Maria Montazami och Anna Anka. Nu är det dags för nästa stjärna från Svenska Hollywoodfruar att testa sina matlagningskunskaper. I den nya säsongen i vår tävlar Gunilla Persson, vilket knappast gå någon obemärkt förbi. 

Den sjunde säsongen av "Camp Kulinaris" har premiär på Viaplay i mars. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL